Prikazovanje 1–12 od 51 rezultatov

AOC AGON AGK700 premium gaming tipkovnica (mehanska, Cherry MX Red, RGB, US + SLO gravura)

 76.92 z DDV
Igranje iger ne bi moglo biti bolj gladko! AOC AGON AGK700 premium gaming tipkovnica zagotavlja, da se vsak vnos pretvori v takojšnjo reakcijo na zaslonu, zahvajujoč linearnim mehanskim stikalom Cherry MX Red. Poleg tega jo odlikujejo funcije N-Key Rollover, 100% Anti-Ghosting, USB Passthrough in RGB osvetlitev. Udobno uporabo pa zagotavlja priložen snemljiv magnetni naslon za zapestja z usnjenim zaključkom za dodaten vrhunski občutek.

AOC GK200 gaming tipkovnica (membranska, RGB, US + SLO gravura)

 26.96 z DDV
AOC GK200 gaming tipkovnica se ponaša z naprednimi in prilagodljivimi membranskimi stikali, ki zagotavljajo občutek »mehanske tipkovnice«. Je odporna proti razlitju tekočin, zato se bodo igričarji počutili varno, če v žaru bitke po naključju prevrnejo svojo najljubšo pijačo. Za dodaten pridih je opremljena z mavričnimi svetlobnimi učinki, za večje udobje med dolgimi igralnimi sejami pa poskrbi magnetni naslon za zapestja.

AOC GK500 gaming tipkovnica (membranska, OUTEMU Red, RGB, US + SLO gravura)

 42.82 z DDV
AOC GK500 gaming tipkovnico oblikuje izjemna odzivnost in natančnost, zahvaljujoč naprednim mehanskim stikalom OUTEMU Red ter funkcijama N-Key Rollover in 100% Anti-Ghosting. Za atraktiven izgled bo poskrbela RGB osvetlitev z možnostjo 16.8 miljona barv. Udobno uporabo pa zagotavlja priložen snemljiv magnetni naslon za zapestja.

CANYON Hazard GK-6, Wired multimedia gaming keyboard with lighting effect, 108pcs rainbow…

CANYON Hazard GK-6, Wired multimedia gaming keyboard with lighting effect, 108pcs rainbow LED, Numbers 104keys, EN double injection layout, cable length 1.8M, 450.5*163.7*42mm, 0.90kg, color black