Prikazovanje 1–12 od 32 rezultatov

Prikaži dodatno

Vanilija (Vanilla Oil), absolut vanilije 10% – naravno eterično olje, 5ml

 10.39 z DDV
Naravno eterično olje je pridobljeno iz suhih strokov vanilije. Ima bogat, sladek vonj. Deluje antioksidantno, sprošča, zbuja dobro voljo, pomaga pri stresu, razdraženosti in depresiji. Uporablja se pri bolnikih z rakom. Deluje kot afrodiziak.

Vrtnica damaščanska (Rose Oil), absolut 10% – naravno eterično olje, 5ml

 13.80 z DDV
Naravno eterično olje pridobimo s parno destilacijo cvetov vrtnic. Ima intenzivno ženski, sveže cvetlični vonj. Umirja pri stresu, depresiji, histeriji, žalovanju, dviga razpoloženje, pomaga vzpostavljati hormonsko ravnovesje pri ženskah.

Limona (Lemon Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 3.78 z DDV
Eterično olje limone se pridobi s hladnim stiskanjem lupine. Uporabno je za aroma terapijo. Limona je močno čistilno sredstvo tako čisti in osvežuje zrak ali pa ga uporabite pri čiščenju stanovanja.

Grenivka (Grapefruit) – naravno eterično olje, 10ml

 5.17 z DDV
Naravno eterično olje grenivke pridobimo iz surove lupine grenivk. Grenivkino olje v aromaterapiji prinaša dvig razpoloženja in olajša mišično utrujenost in zateglost. Odlično očisti mastno kožo, nagnjeno k nastajanju ogrcev in aknam.

Sladka pomaranča (Sweet Orange Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 3.78 z DDV
Naravno eterično olje dobimo pri hladnem stiskanju surovih lupin sladke pomaranče. Deluje proti depresiji, krčem, neprijetnim vonjem, pomaga pri neurejeni prebavi, napenjanju in vetrovih. Spodbuja živčni sistem, srce, pomaga pri prehladu ali gripi.

Bazilika (Basil Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 3.78 z DDV
Naravno eterično olje bazilike se pridobiva s parno destilacijo listov in cvetov. Pomaga čistiti sinuse, spodbuja prebavo, cirkulacijo v respiratornem traktu. S pomočjo isparilnika odišavljamo prostor, ima značilen sladek vonj z lesenim podtonom.

Bergamotka (Bergamot Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 4.83 z DDV
Naravno eterično olje bergamotke pridobivamo iz lupin, ima značilen svež vonj po citrosih. Poskrbi za razpoloženje, dobro voljo. Uporablja se lahko kot pomoč pri depresijah, stresu, strahovih, anoreksiji, psoriazi, ekcemih in okrevanju po boleznih.

Bosvelija (Frankincense Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 8.80 z DDV
Naravno eterično olje pridobimo iz smole bosvelije. Ima lesen, intenziven vonj, ki očara. Odličen za aromaterapijo, pomirja in spodbuja notranji mir, pomaga blažiti težave s sečili, dihali. Deluje tudi kot astringent, diuretik, pomaga pri izkašljevanju.

Brinove jagode (Juniper berry) – naravno eterično olje, 10ml

 4.12 z DDV
Naravno eterično olje pridobimo s parno destilacijo brinovih jagod. Ima zelo svež, bogat, balzamičen sladek vonj. Brin spodbuja, pomaga obnavljati in napeti kožo. Je zelo priljubljeno v mešanicah za hujšanje ali razstrupljanje, saj deluje diuretično

Čajevec (Tea Tree Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 4.83 z DDV
Naravno eterično olje čajeveca dobimo s parno destilacijo listov. Ima svež, medicinski vonj, značilni podton zelišč in mentola. Stimulira imunski sistem, pomaga pri prehladu, ošpicah, vnetju sinusov in virusnih infekcijah. Odstranjuje prhljaj in uši.

Cimet (Cinnamon Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 4.12 z DDV
Naravno eterično olje pridobimo s parno destilacijo skorje iz cimetovega drevesa. Ima topel, aromatičen vonj. Pomaga pri težavah z želodcem ali plini, diareji, revmatizmu in trebušnih bolečinah na splošno. Primeren je za nego kože.

Črni bor (Pine Oil) – naravno eterično olje, 5ml

 3.67 z DDV
Eterično olje bora se pridobi s parno destilacijo borovih iglic. Kadar smo utrujeni nas osvežuje, poživlja, stimulira, povrne močŤi (artitis, utrujene mišice in sklepi, revmatizem...). Priljubljen je kot dodatek kopelim za poživljanje.