Prikaz 1–12 od 26 zadetkov

Prikaži dodatno

Grenivka (Grapefruit) – naravno eterično olje, 10ml

 5.17 z DDV
Naravno eterično olje grenivke pridobimo iz surove lupine grenivk. Grenivkino olje v aromaterapiji prinaša dvig razpoloženja in olajša mišično utrujenost in zateglost. Odlično očisti mastno kožo, nagnjeno k nastajanju ogrcev in aknam.

Sladka pomaranča (Sweet Orange Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 3.78 z DDV
Naravno eterično olje dobimo pri hladnem stiskanju surovih lupin sladke pomaranče. Deluje proti depresiji, krčem, neprijetnim vonjem, pomaga pri neurejeni prebavi, napenjanju in vetrovih. Spodbuja živčni sistem, srce, pomaga pri prehladu ali gripi.

Bazilika (Basil Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 3.78 z DDV
Naravno eterično olje bazilike se pridobiva s parno destilacijo listov in cvetov. Pomaga čistiti sinuse, spodbuja prebavo, cirkulacijo v respiratornem traktu. S pomočjo isparilnika odišavljamo prostor, ima značilen sladek vonj z lesenim podtonom.

Bergamotka (Bergamot Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 4.83 z DDV
Naravno eterično olje bergamotke pridobivamo iz lupin, ima značilen svež vonj po citrosih. Poskrbi za razpoloženje, dobro voljo. Uporablja se lahko kot pomoč pri depresijah, stresu, strahovih, anoreksiji, psoriazi, ekcemih in okrevanju po boleznih.

Bosvelija (Frankincense Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 8.80 z DDV
Naravno eterično olje pridobimo iz smole bosvelije. Ima lesen, intenziven vonj, ki očara. Odličen za aromaterapijo, pomirja in spodbuja notranji mir, pomaga blažiti težave s sečili, dihali. Deluje tudi kot astringent, diuretik, pomaga pri izkašljevanju.

Brinove jagode (Juniper berry) – naravno eterično olje, 10ml

 4.12 z DDV
Naravno eterično olje pridobimo s parno destilacijo brinovih jagod. Ima zelo svež, bogat, balzamičen sladek vonj. Brin spodbuja, pomaga obnavljati in napeti kožo. Je zelo priljubljeno v mešanicah za hujšanje ali razstrupljanje, saj deluje diuretično

Cimet (Cinnamon Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 4.12 z DDV
Naravno eterično olje pridobimo s parno destilacijo skorje iz cimetovega drevesa. Ima topel, aromatičen vonj. Pomaga pri težavah z želodcem ali plini, diareji, revmatizmu in trebušnih bolečinah na splošno. Primeren je za nego kože.

Črni bor (Pine Oil) – naravno eterično olje, 5ml

 3.67 z DDV
Eterično olje bora se pridobi s parno destilacijo borovih iglic. Kadar smo utrujeni nas osvežuje, poživlja, stimulira, povrne močŤi (artitis, utrujene mišice in sklepi, revmatizem...). Priljubljen je kot dodatek kopelim za poživljanje.

Evkaliptus (Eucalyptus Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 4.10 z DDV
Eterično olje evkaliptusa se pridobi s parno destilacijo listov. Je vsestransko uporaben in primeren za opekline, žulji, površinske rane, vnetja kože, piki žuželk… Blagodejno deluje tudi na dihala.

Himalajska cedra (Cedar Wood Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 4.10 z DDV
Naravno eterično olje pridobimo s parno destilacijo lesa iz himalajske cedre. Je subtilno in spominja na začimbe. Uporablja se proti serboreji, kot afrodiziak, astringent, diuretik, pomoč pri izkašljevanju. Poživlja krvni sistem in pomirja napetosti.

Ingver (Ginger) – naravno eterično olje, 5ml

 9.06 z DDV
Naravno eterično olje ingverja pridobimo iz korenike. Priporoča se ob diareji ali odvečni sluzi, vnetja, pri revmi, artitisu, za spodbujanje imunskega sistema, pri slabosti - bruhanju, v procesu odvajanja alkohola. Primerno za uporabo z aroma vlažilcem.

Jasmin (Jasmin Oil) – naravno eterično olje, 5ml

 13.74 z DDV
Naravno eterično olje pridobimo z ekstrakcijo cvetov jasmina. Ima sladek cvetlični vonj. Uporabljamo ga za masažo trebuha nosečnic pri porodu, proti depresiji, za dihalne organe, boleče mišice, proti strijam, koristi tudi ljudem s spolnimi težavami.