Prikazovanje 1–12 od 30 rezultatov

Cipresa (Cypress) – naravno eterično olje, 5ml

 9.33 z DDV
Olje pridobivamo iz iglic in vejic ciprese, ima svež, zeliščŤni vonj, osvežuje prostore. Uporablja se kot pomočŤ pri prekrvavitvi, prebavi in dihalom Ť pri kašlju in bronhitisu, krčŤnih žilah, menstrualnih težavah, revmatizmu, krčŤi razširjene vene.

Mirta (Myrtus communis) – naravno eterično olje, 10ml

 5.15 z DDV
Z vodno destilacijo listov pridobimo svež, zeliščni vonj. Eterično olje mirte je blago in prijetnega vonja, nas osveži in poživi. Uporabljamo ga za lajšanje težav z dihali predvsem pri otrocih, starejših in občutljivejših osebah. Neguje suho kožo.

Muškatni orešček (Nutmeg) – naravno eterično olje, 5ml

 4.83 z DDV
Olje pridobimo s parno destilacijo semen. Ima bogat, topel, lesen, sladko začŤimben vonj. Pomaga pri revmatičŤni bolečŤini ali kot prva pomočŤ pri zobobolu. Uporablja se pri omedlevici, stresu in preutrujenosti. Je zelo poživljajočŤe in aktivira misli.

Pačuli (Pogostemon cablin) – naravno eterično olje, 5ml

 5.87 z DDV
Pridobivamo ga s parno destilacijo listov. Ima poseben grenak, lesni, sladkast, zemeljski vonj. Pomaga blažiti vnetja, rahlo poživlja, blaži občutke tesnobe, krepi telesno odpornost, deluje kot afrodiziak. V kozmetiki je dragoceno sredstvo za nego kože.

Pelargonija (Geranium) – naravno eterično olje, 10ml

 6.61 z DDV
Pridobimo ga s parno destilacijo listov in cvetov pelargonije. Ima izrazit cvetlični vonj, spominja na mentol. Pomaga omiliti stres, nemir. Ugodno deluje na hormonski sistem. Uporabimo ga lahko kot pomočŤ proti zadrževanju vode v tkivih in proti celulitu.

Sladki majaron (Marjoram) – naravno eterično olje, 5ml

 6.19 z DDV
Pridobivamo ga iz cvetov majarona. Ima sladek vonj s podtonom lesa in medicinskega vonja, pomirja. Uporablja se proti krčŤem, bolečŤih sklepih, mišicah ali menstrualnih težavah. Lajša izkašljevanje, sicer pa zmanjšuje stres in napetost.

Vanilija (Vanilla Oil), absolut vanilije 10% – naravno eterično olje, 5ml

 10.39 z DDV
Naravno eterično olje je pridobljeno iz suhih strokov vanilije. Ima bogat, sladek vonj. Deluje antioksidantno, sprošča, zbuja dobro voljo, pomaga pri stresu, razdraženosti in depresiji. Uporablja se pri bolnikih z rakom. Deluje kot afrodiziak.

Vrtnica damaščanska (Rose Oil), absolut 10% – naravno eterično olje, 5ml

 13.80 z DDV
Naravno eterično olje pridobimo s parno destilacijo cvetov vrtnic. Ima intenzivno ženski, sveže cvetlični vonj. Umirja pri stresu, depresiji, histeriji, žalovanju, dviga razpoloženje, pomaga vzpostavljati hormonsko ravnovesje pri ženskah.

Limona (Lemon Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 3.78 z DDV
Eterično olje limone se pridobi s hladnim stiskanjem lupine. Uporabno je za aroma terapijo. Limona je močno čistilno sredstvo tako čisti in osvežuje zrak ali pa ga uporabite pri čiščenju stanovanja.

Grenivka (Grapefruit) – naravno eterično olje, 10ml

 5.17 z DDV
Naravno eterično olje grenivke pridobimo iz surove lupine grenivk. Grenivkino olje v aromaterapiji prinaša dvig razpoloženja in olajša mišično utrujenost in zateglost. Odlično očisti mastno kožo, nagnjeno k nastajanju ogrcev in aknam.

Bazilika (Basil Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 3.78 z DDV
Naravno eterično olje bazilike se pridobiva s parno destilacijo listov in cvetov. Pomaga čistiti sinuse, spodbuja prebavo, cirkulacijo v respiratornem traktu. S pomočjo isparilnika odišavljamo prostor, ima značilen sladek vonj z lesenim podtonom.

Bergamotka (Bergamot Oil) – naravno eterično olje, 10ml

 4.83 z DDV
Naravno eterično olje bergamotke pridobivamo iz lupin, ima značilen svež vonj po citrosih. Poskrbi za razpoloženje, dobro voljo. Uporablja se lahko kot pomoč pri depresijah, stresu, strahovih, anoreksiji, psoriazi, ekcemih in okrevanju po boleznih.