Prikazovanje 1–12 od 35 rezultatov

AOC namizna nosilna roka za monitor AS110D0 (12-27″)

 68.88 z DDV
Namizni nosilec/roka za monitor AOC AS110D0 je izdelan iz vzdržljivega aluminija. Je izjemno prilagodljiv in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Na roko lahko namestite LCD monitor do velikosti diagonale 68 cm (27").

AOC namizna roka za dva monitorja AD110D0 (12-27″)

 114.28 z DDV
AOC AD110D0 je elegantna nosilna roka za dva monitorja, izdelana iz čvrstega aluminija in s krmiljenjem preko plinske vzmeti omogoča široko paleto ergonomije za vaš monitor. Podpira VESA standarda 75 ali 100 mm in omogoča na vsako roko namestitev monitorja velikosti 13-27" (2-9 kg). Kabli se lahko napeljejo znotraj roke, s čimer se še dodatno zmanjša nered.

Ergotron Bow za nosilec WorkFit-S (prečni dodatek nosilcu)

 70.93 z DDV
Ergotron Bow za WorkFit-S je prečni podaljšek nosilcu WorkFit-S. Podaljšek je izdelan iz vzdržljivega aluminija in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, zasuka in nudi možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.

Komplet Ergotron WorkFit Dual monitor za visoke uporabnike

 68.12 z DDV
Pretvorite delovno postajo WorkFit z dvema monitorjema, da boste dosegli ergonomske zahteve višjih uporabnikov. Omogoča tudi nadgradnjo standardnega WorkFit Dual nosilca z dodajanjem nastavitve nagiba gor/dol. Zadovoljite  potrebe visokih uporabnikov (nad 190cm) in izboljšajte ergonomijo v vašem podjetju.

Namizni nosilec LX Dual Side-by-Side Arm (poliran aluminij)

 429.33 z DDV
Ergotron LX Dual Side-by-Side Arm je izjemno prilagodljiv namizni nosilec. Izdelan je iz vzdržljivega poliranega aluminija, nanj pa lahko namestite dva LCD monitorja. Omogoča hkraten dvig in nagib ter zasuk in obračanje dveh zaslonov v območju 360°.

Namizni nosilec za LCD zaslon in prenosni računalnik Ergotron Neo-Flex® (33-331-085)

 228.45 z DDV
Namizni nosilec Ergotron Neo-Flex za LCD zaslone in prenosni računalnik je po višini nastavljiv namizni nosilec, ki izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagib, zasuk in možnost obračanja v pokončni ter ležeči način. Preprosto združite prenosni računalnik z LCD zaslonom, ločeno miško ter tipkovnico in ustvarite produktivno okolje z dvojnim prikazom slike. Prihranite pomemben čas na delovnem mestu in si ogledujte več aplikacij hkrati.

Namizni nosilec za monitor B-Tech Full Motion Double Arm BT7383

 194.82 z DDV
Namizni nosilec za monitor B-Tech Full Motion Double Arm BT7383 je po višini nastavljiv namizni nosilec, ki izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagib, zasuk in možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.

Namizni nosilec za monitor Ergotron LX Desk Mount LCD Arm (poliran aluminij)

 259.16 z DDV
Namizni nosilec Ergotron LX Desk Mount LCD Arm je izdelan iz vzdržljivega poliranega aluminija in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagiba, zasuka in nudi možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.

Namizni nosilec za monitor Ergotron LX Desk Mount LCD Arm Tall Pole

 268.57 z DDV
Namizni nosilec za monitor Ergotron LX Desk Mount LCD Arm je po višini nastavljiv namizni nosilec, ki izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagib, zasuk in možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.

Namizni nosilec za monitor Ergotron Neo-Flex LCD Arm (srebrn)

 153.74 z DDV
Namizni nosilec za monitor Ergotron Neo-Flex LCD Arm omogoča popolno prilagodljivost vašega računalniškega ali televizijskega LCD zaslona in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora.

Namizni nosilec za monitor Ergotron Neo-Flex LCD Stand (črn/srebrn)

 88.66 z DDV
Povečajte ergonomsko udobje za odlično ceno. Stojalo za monitor Neo-Flex vam omogoča takojšnjo nastavitev višine zaslona za udobnejši pogled. Z rahlim dotikom dvignite ali spustite zaslon v razponu višine 13 cm. Valjčki v podstavku podpirajo enostavno skupno rabo zaslona, ​​medtem ko nastavitev nagiba in vrtenja ustvarjata prilagojene kote gledanja.

Namizni nosilec za monitor Ergotron Neo-Flex Widescreen Lift Stand

 249.25 z DDV
Obogatite velike zaslone in optimizirajte ogled s tem popolnoma nastavljivim stojalom za monitor. Omogoča nastavitev višine, nagib, pomikanje in vrtenje iz pokončnega v ležeči način. S svojo patentirano tehnologijo gibanja omogoča prilagajanje že z lahkim dotikom brez gumbov ali ročic.