Prikaz vseh 11 izdelkov

Prikaži dodatno

Ergotron Bow za nosilec WorkFit-S (prečni dodatek nosilcu)

 70.93 z DDV
Ergotron Bow za WorkFit-S je prečni podaljšek nosilcu WorkFit-S. Podaljšek je izdelan iz vzdržljivega aluminija in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, zasuka in nudi možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.

Namizni nosilec Ergotron Neo-Flex Widescreen Lift Stand (33-329-085)

 181.83 z DDV
Po višini nastavljiv namizni nosilec Ergotron Neo-Flex™ LCD Stand vam omogoča kvalitetnejše in bolj udobno delo z računalnikom na vašem delovnem mestu ter je združljiv z večino LCD monitorjev.

Namizni nosilec Ergotron Neo-Flex® za LCD zaslon in prenosni računalnik (33-331-085)

 210.17 z DDV
Namizni nosilec Ergotron Neo-Flex® za LCD zaslone in prenosni računalnik je po višini nastavljiv namizni nosilec, ki izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagib, zasuk in možnost obračanja v pokončni ter ležeči način. Preprosto združite prenosni računalnik z LCD zaslonom, ločeno miško ter tipkovnico in ustvarite produktivno okolje z dvojnim prikazom slike. Prihranite pomemben čas na delovnem mestu in si ogledujte več aplikacij hkrati.

Namizni nosilec LX Dual Side-by-Side Arm (poliran aluminij)

 342.64 z DDV
Ergotron LX Dual Side-by-Side Arm je izjemno prilagodljiv namizni nosilec. Izdelan je iz vzdržljivega poliranega aluminija, nanj pa lahko namestite dva LCD monitorja. Omogoča hkraten dvig in nagib ter zasuk in obračanje dveh zaslonov v območju 360°.

Namizni nosilec za tri monitorje Ergotron DS100 (črn)

 393.61 z DDV
Namizni nosilec Ergotron DS100 Triple-Monitor Desk Stand omogoča da lahko horizontalno povežete tri LCD monitorje in jih združite v eno samostojno enoto.

Nosilec za voziček Ergotron STYLEVIEW

 49.92 z DDV
Vsestranski vmesnik za pritrditev dodatkov na zadnji del stojala (vozička).

Stenski nosilec za monitor Ergotron 100 Series Double Pivot (47-093-800)

 84.84 z DDV
Stenski nosilec Ergotron 100 Series Double Pivot omogoča namestitev LCD zaslona z minimalnim profilom, medtem ko zagotavlja nagib navzgor/navzdol. Lahko se celo vrti za ogled v načinu portret/ pokrajina.

Stenski nosilec za zaslon Ergotron Neo-Flex® Tilting Wall Mount VHD (60-613)

 101.03 z DDV
Ergotron Neo-Flex® Tilting Wall Mount stenski nosilec omogoča varno in stabilno pritrditev vašega LCD zaslona na steno. Primeren za  zaslone velikosti od  23" do 42" in teže do 36.3 kg.

Stenski nosilec za zaslon Ergotron TM Tilting Wall Mount (61-143-003)

 138.65 z DDV
Ergotron TM Tilting Wall Mount stenski nosilec omogoča varno in stabilno pritrditev LCD zaslona na steno. Primeren za zaslone velikosti od 32" dalje in teže do 79 kg.

Stenski nosilec za zaslon Ergotron WM Low Profile Wall Mount

 121.19 z DDV
Nizkoprofilni stenski nosilec za zaslon Ergotron WM Low Profile Wall Mount omogoča varno in stabilno pritrditev LCD zaslona na steno. Enostavna montaža v samo treh korakih.

Namizni nosilec za monitor Ergotron LX Desk Mount LCD Arm (poliran aluminij)

 179.58 z DDV
Namizni nosilec Ergotron LX Desk Mount LCD Arm je izdelan iz vzdržljivega poliranega aluminija in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagiba, zasuka in nudi možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.