Prikazovanje 1–12 od 23 rezultatov

Ergotron Bow za nosilec WorkFit-S (prečni dodatek nosilcu)

 70.93 z DDV
Ergotron Bow za WorkFit-S je prečni podaljšek nosilcu WorkFit-S. Podaljšek je izdelan iz vzdržljivega aluminija in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, zasuka in nudi možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.

Komplet Ergotron Neo-Flex košara z ročajem

 65.33 z DDV
Košara z ročajem je namenjena za shranjevanje različnih predmetov. Gladka površina iz umetne mase in perforirane osnove vam omogoča enostavno čiščenje in preprečuje zbiranje prahu.

Komplet Ergotron WorkFit Dual monitor za visoke uporabnike

 68.12 z DDV
Pretvorite delovno postajo WorkFit z dvema monitorjema, da boste dosegli ergonomske zahteve višjih uporabnikov. Omogoča tudi nadgradnjo standardnega WorkFit Dual nosilca z dodajanjem nastavitve nagiba gor/dol. Zadovoljite  potrebe visokih uporabnikov (nad 190cm) in izboljšajte ergonomijo v vašem podjetju.

Namizni nosilec LX Dual Side-by-Side Arm (poliran aluminij)

 429.33 z DDV
Ergotron LX Dual Side-by-Side Arm je izjemno prilagodljiv namizni nosilec. Izdelan je iz vzdržljivega poliranega aluminija, nanj pa lahko namestite dva LCD monitorja. Omogoča hkraten dvig in nagib ter zasuk in obračanje dveh zaslonov v območju 360°.

Namizni nosilec za LCD zaslon in prenosni računalnik Ergotron Neo-Flex® (33-331-085)

 228.45 z DDV
Namizni nosilec Ergotron Neo-Flex za LCD zaslone in prenosni računalnik je po višini nastavljiv namizni nosilec, ki izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagib, zasuk in možnost obračanja v pokončni ter ležeči način. Preprosto združite prenosni računalnik z LCD zaslonom, ločeno miško ter tipkovnico in ustvarite produktivno okolje z dvojnim prikazom slike. Prihranite pomemben čas na delovnem mestu in si ogledujte več aplikacij hkrati.

Namizni nosilec za monitor Ergotron LX Desk Mount LCD Arm (poliran aluminij)

 229.52 z DDV
Namizni nosilec Ergotron LX Desk Mount LCD Arm je izdelan iz vzdržljivega poliranega aluminija in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagiba, zasuka in nudi možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.

Namizni nosilec za monitor Ergotron LX Desk Mount LCD Arm Tall Pole

 268.57 z DDV
Namizni nosilec za monitor Ergotron LX Desk Mount LCD Arm je po višini nastavljiv namizni nosilec, ki izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagib, zasuk in možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.

Namizni nosilec za monitor Ergotron Neo-Flex LCD Arm (srebrn)

 146.75 z DDV
Namizni nosilec za monitor Ergotron Neo-Flex LCD Arm omogoča popolno prilagodljivost vašega računalniškega ali televizijskega LCD zaslona in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora.

Namizni nosilec za monitor Ergotron Neo-Flex LCD Stand (črn/srebrn)

 84.68 z DDV
Povečajte ergonomsko udobje za odlično ceno. Stojalo za monitor Neo-Flex vam omogoča takojšnjo nastavitev višine zaslona za udobnejši pogled. Z rahlim dotikom dvignite ali spustite zaslon v razponu višine 13 cm. Valjčki v podstavku podpirajo enostavno skupno rabo zaslona, ​​medtem ko nastavitev nagiba in vrtenja ustvarjata prilagojene kote gledanja.

Namizni nosilec za monitor Ergotron Neo-Flex Widescreen Lift Stand

 197.64 z DDV
Obogatite velike zaslone in optimizirajte ogled s tem popolnoma nastavljivim stojalom za monitor. Omogoča nastavitev višine, nagib, pomikanje in vrtenje iz pokončnega v ležeči način. S svojo patentirano tehnologijo gibanja omogoča prilagajanje že z lahkim dotikom brez gumbov ali ročic.

Namizni nosilec za monitor Ergotron TRACE (Mat črna, do 38″)

 356.88 z DDV
Namizni nosilec Ergotron TRACE je po višini nastavljiv namizni nosilec za monitor, ki izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora in poveča učinkovitost predvsem v okoljih, kjer je zaželeno sodelovanje.

Namizni nosilec za tri monitorje Ergotron DS100 (črn)

 417.98 z DDV
Namizni nosilec Ergotron DS100 Triple-Monitor Desk Stand omogoča da lahko horizontalno povežete tri LCD monitorje in jih združite v eno samostojno enoto.