Zakaj kupovati pri nas?

 

Zadovoljstvo stranke je naša prva stvar.

Dobro poznamo zadnji del pri prodaji, zato smo temu namenili več pozornosti. Cena, kvaliteta, kupec so področja na katera smo posebno pozorni. Potrudili se bomo, da vam ponudimo ugodne plačilne pogoje. Kot kupca vas obravnavamo osebno, enako postopamo pri reševanju vaših zahtev.

 

Enostavno naročanje v spletni trgovini ali po telefonu.

Trgovina obstaja zaradi vašega zaupanja in opravljenih nakupov. Pripravili smo za vas enostaven postopek nakupa. Ne zahtevamo obvezne registracije, pri nakupu lahko navedete le osnovne podatke, da vam lahko naročeno pošljemo. Priporočamo vam nakupe preko spletne košarice saj vam je na razpolago 24 ur na dan. Pa vendar, če vam je odveč nas lahko pokličete v delovnem času in oddate naročilo po telefonu.

 

Izjemni popusti.

Spremljajte nas, prijavite se na novice in se registrirajte, deležni boste raznih naših ugodnosti. V trgovini imamo zelo različne izdelke, ponudba se spreminja dnevno. Gotovo se najde izdelek primeren za vsako starostno skupino, za različna obdobja ali okolja. Zadnji kosi, čiščenje zalog, testni izdelki… te skupine izdelkov dosegajo izredne popuste tudi do -80%. Priporočamo vam, da uporabljate Knjigo želja v naši trgovini. Morda bo prav ta izdelek v akciji, vi pa boste prvi obveščeni.

 

Strokovni smo na področju elektronike.

Včasih ima kupec zahtevnejša vprašanja o izdelku še posebno, če se nanaša na tehnično področje. Večji del izdelkov v naši trgovini s področja elektronike vzdržujemo, servisiramo ali popravljamo.

 

Po potrebi vam z veseljem svetujemo.

Kot kupec na daljavo potrebujete še več pozornosti, da bi bila odločitev pravilna. Morda slika ne prikaže kar želite videti, opis izdelka je za vaše potrebe nezadovoljiv. Ne odlašajte, povprašajte nas! Dodatno vam bomo posredovali podatke, izkušnje, mnenja.

 

Delimo kode za popust in nagrade, spremljajte nas.

Delimo nagrade, kode za popuste, pri nakupih določene vrednosti vam bomo ponudili darilo. Občasno bomo priredili nagradne igre. Kode za popust lahko najdete kjer oglašujemo. Naše stalne stranke prejmejo dodatne ugodnosti. Predlagamo, da imate pri nas odprt račun (se registrirate), vsak nakup se beleži in prinaša točke ugodnosti. Ne pozabite se prijaviti na E-novice! Obveščeni boste glede akcij, imamo nove ali atraktivne izdelke…