Kdo smo

Na trgu smo prisotni že od leta 2009. Podjetje AINVEST d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom delovanja na področju veleprodaje in računovodstva. Prilagodili smo se razmeram na trgu, aktivno smo se podali na področje spletne prodaje. Na domeni www.ainvest.si smo pričeli z e-trgovino. Po nekaj letih delovanja smo naredili korak dalje in ustvarili novo domeno z znamko IZDELEK.SI. Spletna trgovina www.izdelek.si deluje in prodaja sedaj tudi v druge države.

Z leti smo razvili poslovne odnose z drugimi podjetji po svetu in s tem povečali boljšo dobavljivost izdelkov za slovenski trg. Leta 2010 smo imeli prodajni program za otroke vendar se je naša ponudba spreminjala v smer elektronike. Od leta 2018 dalje imamo zelo razširjeno ponudbo monitorjev in video kamer za vozila ter raznih dodatkov z delovanjem na 12/24V.

Vabljena podjetja, pravne osebe k poslovnem sodelovanju za distribucijo in vgradnjo video ali solarnih sistemov v vozila, ladje, motorna kolesa…

Sledimo potrebam kupcev, trudimo se dobavljati izdelke ali storitev, ki so v odličnem razmerju med ceno in kvaliteto. Dobro poznamo zadnji del pri prodaji, zato smo temu namenili več pozornosti. Potrudili se bomo, da vam lahko ponudimo ugodne plačilne pogoje in hiter odziv na vaše zahteve. Vas kot kupca obravnavamo osebno. Veseli bomo vaših pohval in pripomb.

Ugodne cene in naša strokovna pomoč vas bo prepričala, da se ponovno vrnete k nam. Trudimo se za dobre odnose z našimi strankami. Ne samo danes, tudi jutri bomo z vami.

Poslovni podatki podjetja

Naziv: AINVEST, trgovina in storitve d.o.o.

Sedež: Parecag 75, SI-6333 Sečovlje, Slovenija EU

Poslovni račun: SI56 6100 0001 0470 624, SWIFT: HDELSI22, naziv banke: Delavska hranilnica d.d.

Davčna številka: SI54327873 – izjavljamo, da smo zavezanec za DDV.

Registracija: matična številka – 3571289000, vpis – okrožno sodišče v Kopru Srg. 2009/1747, osnovni kapital – 7.500,00 EUR

Zemljevid


Prikaži večji zemljevid