Kdo smo

Na trgu smo prisotni že od leta 2009. Podjetje AINVEST d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom delovanja na področju veleprodaje in računovodstva. Prilagodili smo se razmeram na trgu, aktivno smo se podali na področje spletne prodaje. Na domeni www.ainvest.si smo pričeli z e-trgovino. Po nekaj letih delovanja smo naredili korak dalje in ustvarili novo domeno z znamko IZDELEK.SI. Spletna trgovina www.izdelek.si deluje in prodaja sedaj tudi v druge države.

Z leti smo razvili poslovne odnose z drugimi podjetji po svetu in s tem povečali boljšo dobavljivost izdelkov za slovenski trg. Leta 2010 smo imeli prodajni program za otroke vendar se je naša ponudba spreminjala v smer elektronike. Od leta 2018 dalje smo razširili ponudbo monitorjev in video kamer za vozila ter raznih dodatkov z delovanjem na 12/24V.

Trg se nenehno spreminja, moramo mu slediti in se prilagajati. Poslovanje dodatno usmerjamo na področje turizma.

Trudimo se dobavljati izdelke ali ponuditi storitve, ki so v odličnem razmerju med ceno in kvaliteto. Dobro poznamo zadnji del pri prodaji, zato smo temu namenili več pozornosti. Potrudili se bomo, da vam lahko ponudimo ugodne plačilne pogoje in hiter odziv na vaše zahteve. Vas kot kupca obravnavamo osebno.

Ugodne cene in naša strokovna pomoč vas bo prepričala, da se ponovno vrnete k nam. Trudimo se za dobre odnose z našimi strankami. Ne samo danes, tudi jutri bomo z vami.

Poslovni podatki podjetja

Naziv: AINVEST, trgovina in storitve d.o.o.

Sedež: Parecag 75, SI-6333 Sečovlje, Slovenija EU

Poslovni račun: LT46 3500 0100 1652 1603, SWIFT: EVIULT2VXXX, naziv banke: Paysera

Opomba: Poslovni račun se nahaja na območju EU in se vse transakcije obravnavajo enako, kot pri bankah v Sloveniji.

Davčna številka: SI54327873 – izjavljamo, da smo zavezanec za DDV.

Registracija: matična številka – 3571289000, vpis – okrožno sodišče v Kopru Srg. 2009/1747, osnovni kapital – 7.500,00 EUR

Zemljevid


Prikaži večji zemljevid