Ključne lastnosti

 

Brezplačna dostava

Strošek priprave in pošiljanja je lahko zelo visok, vendar ga mi znamo zmanjšati. Nismo vezani samo na eno dostavno službo. Za vas izberemo pravo in učinkovito pot. Pri negotovinskem poslovanju: plačilo po predračunu, Moneti ali po PayPal-u vam ne bomo zaračunali stroškov dostave, ne glede na vrednost nakupa.

To še ni vse; zelo razširjen način nakupa je plačilo ob prevzemu. Tudi za odkupne pošiljke smo za vas pripravili dobre pogoje. Za vrednost nakupa, ki presega 25,00 EUR je dostava brezplačna. Pri nakupu, ki ne presega 25,00 EUR pa je strošek dostave vedno enak 3,00 EUR.

Zgoraj omenjeni pogoji veljajo samo za območje Slovenije. Za ostale države predlagamo, da nas predhodno povprašate in bomo ob skupnem dogovoru poiskali najboljšo rešitev.

 

Hitra dobava

Razumemo vas, da želite prejeti naročen izdelek v najkrajšem času. Vsa naročila oddana v delovnem času do 14:00 ure bomo pripravili glede na zalogo in vam še isti dan poslali. Pošiljko boste prejeli praviloma naslednji dan. Čas dostave velja za območje Slovenije.

Dostava v druge države je odvisna od dogovorjenega načina pošiljanja. Za območje evropskih držav je rok dostave 2-5 dni, izven Evrope približno do 14 dni.

Obvestili vas bomo še isti dan ali najkasneje naslednji dan o stanju vašega naročila. Nujna naročila bodo poslana izredno po dogovoru.

 

Dobra cena, garancija na ceno

Držimo se načela dobrega razmerja med ceno in kvaliteto. Smo prilagodljivi in vam na količino nudimo dobre pogoje nakupa.

Na določene izdelke bomo pripeli znak “GARANCIJA NA CENO”. Želimo vam sporočiti, da ima izdelek resnično ugodno ceno. Hkrati navajamo, da za omenjeni izdelek jamčimo z najnižjo ceno na slovenskem trgu. V primeru, da ste našli enak-podoben izdelek z enakimi lastnostmi in nižjo ceno, vam vrnemo razliko. Garancijo na ceno vam priznamo 45 dni od nakupa. Za vaš trud in obvestilo pa vas bomo še dodatno nagradili!

Prizadevali si bomo, za ugodno ceno in kvalitetne izdelke.

 

Kupljeno blago nam lahko vrnete

Z vami smo tudi takrat, ko želite vrniti prejeti izdelek. Izdelek lahko brez razloga vrnete. Kot kupec na daljavo imate pravico, da lahko odstopite od nakupa. Spletno trgovino izdelek.si (podjetje aINVEST d.o.o.) morate pisno obvestiti o namenu v roku 15 dni od prevzema izdelka. Izdelek pa morate vrniti v preostalem času, najkasneje 45 dni od prevzema izdelka. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani, v enaki količini in v originalni embalaži – v enakem stanju kot pri prevzemu. Stroške vračila krije kupec.

 

Za naše izdelke vam nudimo pomoč in podporo pri uporabi

Z veseljem vam svetujemo in pomagamo. Izdelke, ki jih prodajamo poznamo dobro. Za vsa vprašanja smo dosegljivi v delovnem času. Odgovorili vam bomo takoj, ko bo mogoče.