COVID 19, ostanimo doma. Predlagamo, da izberite negotovinska plačila.

+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  Avto predvajalnik z monitorjem 9'' (črna) SK-998DVD

  Številka izdelka: 693     Koda: SK-998DVDcrna
  Predvajalnik multimedija, digitalni zaslon 9'' (22,86 cm) 800x480, gumbi na dotik, hitra vgradnja ali prostostoječi, 12V DC, DVD, USB, SD, IR (za brezžične slušalke), FM (oddajnik), vgrajeni zvočniki, 32 bitne igrice, igralna konzola

  Razpoložljivost: Ni na zalogi

  Brez DDV: 110,00 € Z DDV: 134,20 €

  Opis

  Opis

  Avto predvajalnik z monitorjem 9'' SK-998DVD

  Zelo uporaben in praktičen predvajalnik za vozila kakor tudi v stanovanju. Dolga vožnja gotovo utruja sopotnike, vaše otroke. Poskrbite, da bodo vaši najdražji sproščeni in ob prijetnem vzdušjem potovali z vami.

  Predvajalnik lahko vgradite v 5 minutah na obstoječ vzglavnik avto sedeža in priključite na napajanje 12V DC. Pred nakupom preverite razdaljo nosilcev vzglavnika - predvajalnik je prilagojen za razdaljo od 12 cm do 18 cm, debelina ni pomembna. V primeru, da imate drugo razdaljo se lahko pripravi ustrezen dodatek k nosilcu. DVD multimedija predvajalnik lahko hitro snamete in ga uporabljate v stanovanju. Potrebujete le ustrezen napajalnik iz 220-12V (ni priložen).

  Digitalni LCD zaslon je velik 9'' (v diagonalo 22,86 cm), razmerje slike 800x480. Upravljate ga z gumbi na dotik (indukcijske tipke) ali z "multi" igralno konzolo. Predvajalnik ima vgrajene zvočnike. Zvok lahko predvajate tudi preko FM oddajnika v vaš avto radio ali uporabite brezžične slušalke. DVD, USB, SD so mediji s katerimi lahko predvajate glasbo, video, fotografije, tekstovne datoteke, 32 bitne igrice.

  V primeru, da je vaš otrok še majhen lahko predvajalnik obrnete na glavo in uporabite funkcijo obračanje slike. LCD zaslon bo tako nižje in otrok lahko lažje sledi predvajani vsebini.

  V kompletu:

  • predvajalnik
  • igralna konzola-daljinski upravljavec + baterije, tipke se svetijo v temi
  • priključni kabel za napajanje 12 V DC, Avdio in Video vhod, RCA priključek
  • kabel za povezovanje na drugi predvajalnik - prvi predvaja drugi prikazuje enako,  uporabno tudi za igrice kjer igrajo dve ali več oseb
  • priključni kabel 3,5 jack izhod RCA - Video, Avdio R-L
  • navodila, garancija 12 mesecev

   

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: Avto predvajalnik z monitorjem 9'' (črna) SK-998DVD


  Custom magento captcha module from Outsource Online