+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  Avto kamera - vrtljiva, YB-B68

  Številka izdelka: 1442     Koda: YB-B68
  V
  odoodporna avto kamera: LED lučke z senzorjem za vklop, ohišje je iz gume se prilepi na površino, gibljiva v vse smeri, praktična za vgradnjo, na obračanje slike - varnostno črto lahko vplivate, 120° 12V DC, 720*540 točk, 6m video kabel RCA, 45x30x22mm

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 23,50 € Z DDV: 28,67 €

  Opis

  Opis

  Avto kamera - vrtljiva, YB-B68

  Kovinska vodoodporna avto kamera ima ohišje iz gume. kot dodatek ima možnost vpliva na obračanje slike ali prekinitev črte za varnostno razdaljo. Prav zaradi tega jo lahko vgradite na vsako mesto: zadaj, spredaj ali bočno. Na površino se prilepi. Kamero lahko obračate ali spremenite naklon za pravilno usmeritev.

  Vgrajene ima 2 LED lučke, ki se samodejno vklopijo ob slabi svetlobi (ima senzor). To poveča boljšo vidljivost v temi, seveda pa ostaja slika v barvi. LED lučke dodatno osvetljijo prostor pred kamero.

  V kompletu: avto kamera, 6 m video kabel RCA z zbujevalcem, napajalni kabel dolžine 60 cm, 1 m cevi  iz gume v primeru potrebe pri instalaciji, garancija 1 leto

  Na splošno:

  Za vozila je avto kamera pomemben dodatek pri vzvratni vožnji. Imamo boljši pregled, varno je naše upravljanje vozila. V pomoč vam bo pri parkiranju, lahko boste natančni tudi na centimetre.

  V primeru, da niste prepričani nas povprašajte. Lahko vam svetujemo, po potrebi vgradimo ali pa vas napotimo k našim pogodbenim partnerjem, ki so v vaši bližini.

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: Avto kamera - vrtljiva, YB-B68


  Custom magento captcha module from Outsource Online