+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  Avto kamera za večje obremenitve SP-5880

  Številka izdelka: 198     Koda: SP-5880
  Robustna, vodoodporna in trpežna avto kamera z IR, 120°, 12-24V DC za vgradnjo na avtodom, avtobus, tovorna vozila, delovne stroje. Mere: 75 x 46 x 55 mm, brez varnostne črto za razdaljo, priložen video kabel 6 m - po potrebi lahko 10 m (sporočite)

  Razpoložljivost: Ni na zalogi

  Brez DDV: 29,37 € Z DDV: 35,83 €

  Opis

  Opis

  Avto kamera SP-5880 brez varnostne črte

  Kovinska vodoodporna in masivna avto kamera. Primerna je za tovorna vozila, avtodom, delovne stroje skratka na mestih, kjer so bolj zahtevni pogoji dela. 

  Lastnosti:

  • 120 ° kot snemanja
  • IR (infrardeče) nočno videnje, domet približno do 6 m
  • 12V (24V opcijsko)
  • IP67 standard, vodoodpornost
  • priključek RCA
  • garancija 12 mesecev

  V kompletu: avto kamera, 6 m video kabel RCA z zbujevalcem (opcijsko), napajalni kabel dolžine 60 cm, nosilec kamere, garancija

  Na splošno:

  Za vozila je avto kamera pomemben dodatek pri vzvratni vožnji. Imamo boljši pregled, varno je naše upravljanje vozila. V pomoč vam bo pri parkiranju, lahko boste natančni tudi na centimetre.

  Vzvratno ogledalo ne prikaže vsega dogajanja za vašem vozilu enako tudi parkirni senzorji. S pomočjo kamere boste lahko opazili otroke, če se zadržujejo pri zadnjem delu vozila ali razne ovire kot so ograje, betonska korita…

  Kakšno kamero moram izbrati? Na splošno ločimo univerzalne in posebne (tipske za določen model vozila), dodatek za nočno videnje, širok kot snemanja, oblika, digitalni senzor… Način vgradnje je lahko žično ali brezžično. Glede na obliko kamere izberete tudi mesto vgradnje.

  V primeru, da niste prepričani nas povprašajte. Lahko vam svetujemo, po potrebi vgradimo ali pa vas napotimo k našim pogodbenim partnerjem, ki so v vaši bližini.

  Poglejte si članek o kamerah

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: Avto kamera za večje obremenitve SP-5880


  Custom magento captcha module from Outsource Online


   

  Morda vas bodo zanimali naslednji izdelki