+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  Profesionalne DJ stereo naglavne slušalke Philips A1PRO

  Številka izdelka: 1370433-PC
  Profesionalne DJ stereo naglavne slušalke Philips A1PRO so še posebej primerne za Hi-Fi razvedrilo v slogu DJ-a. Zagotavljajo udobje tudi pri dolgotrajni uporabi, akustični reflektor pa nudi izboljšano zmogljivost nizkih tonov. Slušalke A1PRO odlikuje 40 mm pogonska enota, ki  poskrbi za čist,
  dinamičen in nepopačen zvok, tudi pri visoki zvočni vhodni moči. Zaradi izolacijske zasnove slušalk in sistema closed-back, ki duši hrup iz okolice, se brez težav osredotočimo na glasbo tudi v zelo glasnih prostorih.

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 86,40 € Z DDV: 105,41 €
  Philips

  Opis

  Opis

  Vrhunski zvok in udoben dizajn

  Pri Philipsu so v sodelovanju z Arminom van Buurenom ustvarili slušalke, ki so nepogrešljiva oprema profesionalnih glasbenikov in navdušencev nad glasbo. Ne glede na to, ali smo za mešalno mizo ali na poti, slušalke A1PRO dodajo intenziteto in vibracije vsakodnevnim melodijam in opravkom. Armin van Buuren je kar petkrat osvojil naslov najboljšega svetovnega DJ-a. Z njegovimi izkušnjami in vizijami so pri Philipsu ustvarili slušalke, ki ustrezajo standardom in zahtevam mednarodnega DJ-a in profesionalcev v glasbeni industriji.
   
  Slušalke morajo biti za tovrstne potrebe funkcionalne, udobne in hkrati združevati najnaprednejšo tehnologijo. Slušalke A1PRO odlikuje še 40 mm pogonska enota, ki prav tako poskrbi za čist, dinamičen in nepopačen zvok, tudi pri visoki zvočni vhodni moči. Zaradi izjemne izolacijske zasnove slušalk in sistema closed-back, ki duši hrup iz okolice, se brez težav osredotočimo na svojo glasbo tudi v zelo glasnih prostorih.

  Ves material slušalk je izbran tako, da zagotavlja udobje, še posebno pozorno pa so zasnovani ušesni nastavki. Blazinice, ki 'dihajo' in so zasnovane za optimalno prilagajanje, so udobne za dolgotrajno nošenje. Slušalke A1PRO imajo tudi možnost menjave blazinic. Za udobno dolgotrajno nošenje poskrbi še oblazinjen naglavni trak.


  PDF prospekt (582 KB)

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: Profesionalne DJ stereo naglavne slušalke Philips A1PRO


  Custom magento captcha module from Outsource Online