Za avto

Predvajalniki za zabavo v vozilu

V mislih imamo naprave z monitorjem za zabavo v vozilu. Dolge naporne vožnje bodo lažje prenašali otroci. V razvedrilo pa bodo tudi ostalim sopotnikom.

Mnenja so si različna DA/NE za dodatno vgradnjo multimedije v vozila. Eni zagovarjajo misel, da je veliko lepše opazovati okolico kjer se vozimo. Drugi želijo v miru brati knjige. Tisti z otroci pa pravijo, da je otrok že tako cele dneve ob televiziji ali računalniku. Drugi zagovarjajo stališče, da dodatna vgradnja v vozila ni varna… Dragi obiskovalci to odločitev prepuščamo vam.

Na Slovenskem trgu smo prisotni že kar nekaj let in imamo glede tega dobre izkušnje.

Naj navedemo nekaj komentarjev naših strank:

… odločitev za nakup je bila težka ker vozila ne uporabljamo za dolge razdalje. Naš otrok star dobro leto je slabo prenašal vožnjo zato smo poskusili. Bili smo prijetno presenečeni. Preusmerili smo mu pozornost in mu vrteli njegove risanke.

… vgradili smo DVD vzglavnike v TAXI kombi tako dodatno tržimo, ker vrtimo reklame drugih podjetij.

… vedno smo uporabljali tablico v vozilu. Enkrat smo pozabili kabel za napajanje, drugič je padla iz nosilca. Poskusili smo 9” DVD predvajalnik. Je vredno. Ko se spravimo na hitro v avto in gremo je vse pri roki.

… ne morem si zamisliti, da bi na daljše vožnje šli brez predvajalnika. Imamo dve mali punčki. Prej smo se morali kar naprej ustavljati. Sedaj se nam ni potrebno ustavljati tudi po 200 km in več.

… naše otroke gledanje risank uspava in umirja, če pa nekam potujemo si želimo priti na cilj brez problemov. Priporočam vsem, ki imajo mlade otroke.

Na kratko vam predstavimo kaj morate vedeti pred nakupom. Najprej moramo razumeti, da je lahko naprava samostojna (monitor + predvajalnik) ali pa samo monitor in ga priključite na skupni predvajalnik oz. vaš avtoradio multimedija.

Način vgradnje:

Poznamo stropne, vgradne, vgrajene v vzglavnik avto sedeža, pri-gradne.

  • Stropni so bolj zahtevni za vgradnjo in primerni za večja vozila. Pritrdijo se na nosilni del v strehi. Napajanje lahko dobite v stropni lučki in ni potrebno rezanja stropne tapete. Lahko pa se odločite za bolj resno instalacijo, takrat odstranite tapeto in povlečete ustrezne kable.
  • Vgradni so v večini monitorji in priporočamo izvedbo strokovnim osebam.
  • Vgrajeni v vzglavnik avto sedeža so odlična rešitev za tiste, ki si želijo neopazno spremembo in s tem pridobijo za sopotnike na zadnjem sedežu obilo zabave. Vgradnja je lahko zahtevna za primer, da imate vgrajene zračne blazine saj je potrebno speljati priključne kable po cevi. Obstaja tudi druga možnost vgradnje tako, da priključne kable speljete že v vzglavniku stran od cevi in ga preprosto nataknete na sedež kot vaš prejšnji vzglavnik.
  • Pri-gradni predvajalniki so odlična rešitev za tiste, ki si želijo enostavno in kar največ za vplačano ceno. V mislih imamo predvajalnike z monitorjem, ki jih na hitro pritrdimo na obstoječi vzglavnik, jih priključimo kar v najbližji vžigalnik in uporabljamo.

Po lastnostih:

ANDROID, WiFi…

DVD predvajalnik predvaja zgoščenke z različno vsebino in so podprti mediji

USB, SD reža za priključitev spominskih naprav

FM – možnost oddajanja radijske frekvence. Tako lahko enostavno povežete zvok z vašim radijskim sprejemnikom

IR – podpora za brezžične slušalke

IGRICE – možnost igranja različnih igric. Kakšno vrsto lahko igrate je predvsem odvisno od same naprave (8 ali 32 bitne, igrice na android platformi…)

GLASBA – predvajanje digitalne glasbe (MP3…)

NA DOTIK – navajeni smo tablic, enako želimo tudi na takšnem predvajalniku.

RESOLUCIJA – kvaliteta zaslona je zelo pomembna


Za dodatna vprašanja ste vabljeni in nas povprašajte.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja