+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

Načini plačila in dostava

Plačila

Banke, mobilni operaterji, dostavne službe svojim uporabnikom obračunavajo provizijo skladno s svojim cenikom. Pri plačilu, kjer prenos sredstev opravi pogodbena banka ali mobilni operater ne moremo zagotoviti vedno ugodenega načina plačila. Posledično je tudi naše poslovanje odvisno od teh dejavnikov. Velik del teh stroškov bomo prevzeli nase in vam kljub temu ponudili ugoden način nakupa.

Priporočamo plačilo po predračunu, Moneti ali PayPal-u. Čas obdelave naročila in dostave izdelkov je hitrejši. Končna cena za vas pa ugodna, ker odpade nekaj stroškov vezanih na način pošiljanja. Pri negotovinskem poslovanju ne zaračunavamo stroškov dostave (velja za področje Slovenije), vrednost izdelkov pa predstavlja za vas končno ceno. Izdelek lahko prevzamete osebno, če se nahajate v naši bližini, način plačila je gotovina.

V postopku naročila lahko izberete naslednje načine plačila:

 

Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu je odlična izbira za kupca in prodajalca. Naročnik nima težav in skrbi pri prevzemu pošiljke. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali predračun z rokom veljavnosti ali pa uporabite podatke iz vašega prejetega potrdila o naročilu. Znesek poravnate kar preko svoje spletne banke ali uporabite UPN obrazec. Plačilo lahko opravite na poslovalnicah, ki opravljajo plačilni promet (Pošta Slovenjie, Banke, Hranilnice...). Potrebujete naslednje podatke:

  • IBAN: SI56 6100 0001 0470 624 (Delavska hranilnica)
  • Za plačila v mednarodnem prometu vpišite še BIC banke prejemnika (SWIFT); HDELSI22
  • Koda namena - GDSV
  • Referenca – SI00, nadaljujete pa s številko dokumenta: predračun ali številka naročila
  • Po uspešnem plačilu predlagamo, da nam pošljete dokazilo na info@ainvest.si. Vaše naročilo bomo hitreje obdelali in vam izdelek takoj poslali na vaš izbran naslov.

 

Moneta - VALÚ

Kupi sedaj – plačaj kasneje. Moneta je varen, hiter in sodoben način plačevanja. Pri tem načinu plačila nimate stroškov dostave in pošiljanja, nimate stroškov uporabe monete. Cena izdelka predstavlja za vas končno ceno.

V postopku naročila izberite: Moneta. Odpre se vam okno (varna stran) ponudnika monete. V ustrezno polje vpišite svojo mobilno številko. Čez nekaj trenutkov prejmete sporočilo SMS z enkratnim varnostnim geslom. To geslo vpišete v polje in potrdite. Po uspešno opravljenem plačilu boste prejeli potrdilo o nakupu.

Plačilo ni uspelo? V primeru, da ste napačno vpisali geslo morate ponoviti postopek nakupa. Preverite pri svojem ponudniku telefonskih storitev ali je storitev vključena. Moneta ima mesečni limit... Znesek opravljenega nakupa bo prikazan na računu, poslal vam ga bo vaš ponudnik telefonskih storitev. Moneta deluje samo za uporabnike na območju Slovenije.

 

PayPal

PayPal je sprejet in razširjen način plačila v svetovnem merilu. Namenjen je za plačevanje v internetnem omrežju. Plačila so varna in hitra, izvedejo se v trenutku. Sistem je varen in zaščiten s https://... pomeni, da so podatki, ki jih vnašate kodirani po posebni tehnologiji in je varnost primerljiva z bankami, vnešeni podatki (znaki) niso sledljivi. Nakazilo lahko izvedete v več kot 25 valut. Storitev lahko uporabljate kot uporabnik računa PayPal ali kot gost s kreditno kartico Visa, MasterCard, American Express, Discover. Pri plačilu imate sledljivost in dodatno varnost - možnost vračila zneska v primeru, da naročenega izdelka ali storitve niste prejeli...

Registrirani uporabniki PayPal-a lahko uporabite gumb »PayPal Check out« popelje vas na plačilo brez vnosa podatkov.

Pri izbiri načina plačila - PayPal boste preusmerjeni na varne strani PayPal-a kjer dokončate nakup. Spremljal vas bo račun z izbrano vsebino. Prijavite se v vaš račun in potrdite naročilo. Uporabniki brez računa izberite »Create a PayPal account« in opravite plačilo s kreditno kartico. Po uspešno opravljenem plačilu boste dobili potrdilo na vaš e-naslov. Za pomoč pri izvedbi nas lahko povprašate.

Pri navedenem plačilu nimate stroškov poštnine, velja za področje Slovenije. Za druge države je strošek pošiljanja po ceniku.

 

Plačilo po povzetju

Prevzem pošiljke z odkupnino je pri nas najbolj razširjen način nakupa na daljavo. Odkupni znesek poravnate dostavljavcu pošiljke. V večini primerov je plačilo z gotovino. Pri pošiljkah v skupni vrednosti do 25,00 EUR je strošek pošiljanja 3,00 EUR. Nad omenjeno vrednostjo pošiljke ni stroškov dostave.  Prav tako za vas poravnamo provizijo pri dostavni službi za nakazilo odkupnine. Pogoji veljajo za področje Slovenije. Pošiljke z odkupnino v druge države ne pošiljamo ali izjemoma po dogovoru.

 

Prevzem na sedežu podjetja v skladišču

Glede na dogovor lahko naročeno prevzamete v skladišču. Način plačila je gotovina.

 

Naročila

Naročilo lahko oddate preko spletne trgovine, po telefonu (strošek telefonskega klica nosi naročnik) ali po e-pošti. Predlagamo, da uporabite nakupovalno košarico. Spletna trgovina je dosegljiva 24 ur na dan in imate na voljo večino podatkov, ki jih potrebujete.

Za uspešno oddano naročilo preko spletne trgovine prejmete potrdilo po e-pošti. Naročila oddana do 14:00 ure v delovnem času bomo sprejeli in pripravili glede na zalogo. Obvestili vas bomo še isti dan ali najkasneje naslednji dan o stanju vašega naročila. Nujna naročila bodo obdelana in poslana le po dogovoru.

PS: Registrirani uporabniki imate možnost vpogleda o stanju vašega naročila v svojem računu.

 

Dostava

Pri dostavi uporabljamo različna logistična podjetja ali pa vam trgovina izdelek.si (podjetje aINVEST) v okviru lastnih enot dostavi pošiljko. Način pošiljanja določimo neposredno. Zaradi lažje obdelave in dostave je zaželena vaša telefonska številka. Naročeno blago dostavimo na dom ali delovno mesto v Sloveniji, Evropi in druge države. Dodatne želje o dostavi lahko navedete v opombi pri naročilu. Za pošiljanje v tujino so pogoji drugačni in se lahko dogovorijo po potrebi.

Čas dostave:

Naročila bomo odposlali takoj, ko bo mogoče in za vas izbrali primeren način dostave. Za področje Slovenije je praviloma dostava na naslov naslednji delovni dan. Dostava v druge države je odvisna od dogovorjenega načina pošiljanja. Za območje evropskih držav je okvirni rok dostave 2-5 delovnih dni, ostali svet od 7 do 14 dni.

Cena dostave:

Za vas smo pripravili odlične pogoje dostave. Pri negotovinskem plačilu: PayPal, Pay Pal kartice, Moneta, po predračunu - ni stroškov pošiljanja in dostave. Vse te stroške za vas prevzame trgovina izdelek.si (aINVEST d.o.o.). Poskrbeli smo tudi za dobre pogoje v primeru pošiljanja po povzetju - odkupnina. V primeru, ko je vrednost naročila manjše od 25,00 EUR je strošek dostave 3,00 EUR. Za naročila, ki presegajo vrednost 25,00 EUR ni stroškov dostave in pošiljanja. Cena dostave velja samo za redna naročila v območju Slovenije. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev kadar bo predmet nakupa akcijska prodaja, prodaja preko kuponov ali druge posebne oblike prodaje. Cena dostave bo jasno označena.

Strošek pošiljanja v druge države (države EU in ostali svet), vrednost naročila:

  • 0 -25 EUR -> 5,50
  • 25 - 50 EUR -> 7,30
  • 50 - 100 EUR -> 12,50
  • 100 - 250 EUR -> 24,50

Za poslovne partnerje izven Slovenije se strošek pošiljanja dogovori!