+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  Merilnik srčnega utripa i-GotU HRM-10

  Številka izdelka: 1370606-PC
  I-gotU HRM-10- merilnik srčnega utripa je  zasnovan za tekače, kolesarje in druge športne navdušence. Srčni utrip spremljamo preko različnih iOS aplikacij vključno  z napravami iPhone 4S / iPhone 5 / iPad 4 / iPad mini / iPod Touch 5.  Z Bluetooth ® 4.0  Smart tehnologijo vam naprava zagotavlja točne podatke v realnem času brez kakršnih koli adapterjev.

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 29,91 € Z DDV: 36,49 €
  i-gotU

  Opis

  Opis

  Da bi vedeli, kdaj smo znotraj območja ciljnega srčnega utripa, potrebujemo napravo, ki se imenuje monitor srčnega utripa (v tekaškem žargonu bolj znana kot »pulzmeter«). Ta meri srčni utrip in nas s tem spodbuja, da vadbo bolj nadzorovano približujemo ciljnemu območju našega srčnega utripa in tako vadimo v za nas ustreznem območju. Nekateri fitnes centri imajo že tovrstne naprave, ki si jih namestite in so povezane s fitnes napravo, lahko pa jih kupite tudi v športnih trgovinah.

  Monitor srčnega utripa je sestavljen iz oddajnika, ki ga pritrdimo na prsni koš v višini srca, in sprejemnika - Phone 4S, iPhone 5, iPad Mini, iPod Nano ali novejši, kjer so prikazane vrednosti frekvence srčnega utripa.

  Tako lahko precej zanesljivo spremljamo dogajanje v telesu med vadbo in po njej. Obenem naprava pomaga pri načrtovanju nadaljnih fizičnih aktivnosti ter posameznih vadbenih vsebin glede na čas trajanja vadbe in količino obremenitve.


  Vadba z merilci srčnega utripa vam omogoča:

  • natančno merjenje intenzivnosti obremenitve vašega treninga
  • trening v območju vaše idealne individualne obremenitve
  • merjenje in spremljanje vašega napredka
  • optimalno učinkovitost treningov in s tem prihranek časa
  • objektivno oceno vaših treningov
  • večjo motivacijo za napredek

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: Merilnik srčnega utripa i-GotU HRM-10


  Custom magento captcha module from Outsource Online