+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  Leteča riba - Morski pes na daljinsko vodenje WD-018

  Številka izdelka: 715     Koda: WD-018
  Morski pes - D 145 x V 60 x Š 50 cm, vodljiv v vse smeri, daljinski upravljalnik, balonski plin (helij) ni vključen v ceno. Dobite ga v bolje založenih cvetličarnah in darilnih butikih.

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 21,64 € Z DDV: 26,40 €

  Opis

  Opis

  Leteča riba - Morski pes na daljinsko vodenje, WD-018

  "Leteča riba" plava po zraku kot ribe v vodi. Zadnji rep ribo poganja (naprej-levo-desno). Mehanizem na spodnjem delu trupa pa spreminja naklon leteče ribe (gor-dol). Je pravo doživetje in zabava za vso družino.

  Ribe se napolnijo z balonski plinom ali s helijem. Namenjene so za uporabo v zaprtih prostorih. V primeru, da jo uporabljate zunaj mora biti privezana in ne sme pihati veter, sicer vam bo riba pobegnila! Gibljiv mehanizem na repu in pomikanje uteži s sprejemnikom na spodnjem delu trupa poganja 1 x AAA baterija. Daljinski IR upravljalnik za delovanje potrebuje 3 x AAA (baterije niso priložene). Domet upravljanja ribe je približno do 10 m brez ovir. Balon leteča riba je iz trpežnega najlona in primeren za večkratno polnjenje. Velikost: dolžina približno 145 cm in širina 60 cm.

  Za delovanje potrebujete balonski plin ali helij (ni v kompletu). Pred nakupom se pozanimajte kje vam lahko napolnijo ribo z balonskim plinom (bolje založene cvetličarne, nakupovalni centri, plinarne - Linde, Messer...).

  Povprašajte nas za pomoč. Več si lahko pogledate na youtube na temo 'air swimmers'

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: Leteča riba - Morski pes na daljinsko vodenje WD-018


  Custom magento captcha module from Outsource Online