+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  LED TV sprejemnik Philips 65PUS7354/12 Performance (65", 4K UHD, P5, Android, Ambilight, Dolby Vision/Atmos)

  Številka izdelka: 6528842-PC
  Diagonala zaslona: 65" (164 cm), Ločljivost: 3840 x 2160, Izjemno tanek televizor 4K s sistemom Android TV, 3-stranska funkcija Ambilight, Indeks kakovosti slike 1700, Tehnologija P5 Perfect Picture, HDR10+, Dolby Vision in Dolby Atmos, Glasovno upravljanje AI, Google Assistant, Amazon Alexa podpora, Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips, Vrtljivo stojalo

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 715,15 € Z DDV: 872,48 €
  Philips

  Opis

  Opis

  LED-televizor 4K UHD z Android TV

  3-stransko funkcijo Ambilight

  Družinski filmski večer. Finalna tekma. Ob vsaki priložnosti ste deležni vrhunske kakovosti slike in čudovitega zvoka. Ta televizor zmogljive serije odlično prikaže vsako vsebino in se ponaša s tehnologijo Ambilight, kar omogoča neponovljivo pristno izkušnjo.

   

  Tanek TV. Čudovita svetloba.

  • LED-TV z osvetljenostjo 4K. Živahna slika HDR. Gladko gibanje.
  • Vitka zasnova. Eleganstna kovinska plošča in kovinsko vrtljivo stojalo.
  • Ambilight. Doživite čustva tudi za zaslonom.

   

  Gladko gibanje. Pristne barve. Neverjetna globina.

  • Procesor slike Philips P5. Vedno popolna slika, ne glede na vir.
  • Podprtost HDR10+. Oglejte si vse podrobnosti, ki si jih je zamislil režiser.
  • Dolby Vision in Dolby Atmos. Kinematografska slika in zvok.

   

  Jasen zvok. Slišite vsako besedo.

  • Oster, jasen dialog. Močni učinki.
  • Dobro ravnovesje zvoka iz zvočnikov polnega razpona.

   

  Vsebina za televizorje s sistemom Android na vaš ukaz

  • Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips. Še več navdušenosti.
  • Glasovno upravljanje AI. Vgrajen Pomočnik Google. Deluje s storitvijo Alexa.
  • Android TV. Preprosto pameten.

   

  Ambilight. Doživite čustva tudi za zaslonom.

  Z osvetlitvijo Philips Ambilight filmi in igrice postanejo pristnejši. Glasba dobi svetlobno predstavo. Vaš zaslon se vam bo poleg tega zdel večji kot v resnici. Inteligentne sijalke LED okrog robov televizorja projicirajo barve zaslona na stene in v prostor v realnem času. Ambientalna osvetlitev je vedno popolno prilagojena. Še en razlog, da vas vaš televizor navdušuje.

   

  Procesor slike Philips P5. Vedno popolna slika, ne glede na vir.

  Philipsova tehnologija P5 Perfect Picture zagotavlja sliko, ki je tako briljantna kot vaša priljubljena vsebina. Podrobnosti so opazno poglobljene. Barve so živahne, kožni odtenki imajo naravni videz. Kontrast je tako oster, da boste čutili vsako podrobnost. Gibanje pa je tako tekoče, da nikoli ne boste izgubili pogleda z žoge, ne glede na hitrost igre.

   

  Dolby Vision in Dolby Atmos. Kinematografska slika in zvok.

  Podpora za vrhunski zvok in video format Dolby pomeni, da vsebina HDR, ki jo gledate, videti in slišati veličastno resnično. Naj gre za pretakanje najnovejše serije ali komplet predvajalnika Blu-Ray, deležni boste kontrasta, svetlobe in barve, ki odražajo režiserjeve originalne namene. Zvok pa je prostoren, jasen, natančen in globok.

   

  Android TV. Preprosto pameten.

  Naj bo televizor Philips Android po vaši meri. Če ta teden gledate samo Amazon in YouTube, naslednji teden pa Rakuten TV in Netflix, ni problema. Jasen, intuitiven vmesnik vam omogoča, da priljubljeno vsebino postavite v ospredje in središče. Preprosto nadaljujte s predvajanjem najnovejše serije, kjer se ostali, ali pobrskajte po novih filmskih izdajah.

   

  Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips. Še več navdušenosti.

  Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips nudita več kot običajen televizor. V spletu vam je na voljo brezkončen nabor filmov, televizijskih vsebin, glasbe, aplikacij in iger. Še več navdušenosti.

   

  LED-TV z osvetljenostjo 4K. Živahna slika HDR. Gladko gibanje.

  Svetel LED-televizor 4K. Živahna slika HDR. Gladko gibanje. Philipsov televizor 4K UHD TV oživi vsebino z bogatimi barvami in ostrim kontrastom. Slike imajo globino in gibanje je gladko. Filmi, oddaje in igre so videti čudovito, ne glede na vir.

   

  Podprtost HDR10+. Oglejte si vse podrobnosti, ki si jih je zamislil režiser.

  Televizor Philips je zasnovan tako, da kar najbolje izkoristi obliko videozapisa HDR10+. Ravni kontrasta, barve in svetlosti so prilagojeni od okvirja do okvirja. Naj gre za serije, ki jih ne smete zamuditi, ali najnovejšo filmsko uspešnico, sence so globlje. Svetle površine blestijo. Barve so resničnejše.

   

  Glasovno upravljanje AI. Vgrajen Pomočnik Google. Deluje s storitvijo Alexa.

  Philips Android TV upravljajte glasovno. Želite igrati igre, gledati Netflix ali poiskati vsebino in aplikacije v Trgovini Google Play? Povejte to svojemu televizorju. Z ukazi lahko upravljate vse pametne domače naprave, ki so združljive s Pomočnikom Google, kot je zatemnitev luči ali nastavitev termostata za filmski večer. Ne da bi vstali s kavča. Nikoli več vam ne bo treba iskati daljinskega upravljalnika. Zdaj lahko svoj televizor Philips upravljate glasovno prek naprav s podporo za pomočnico Alexa, kot je Amazon Echo. Z Alexo lahko vklopite televizor, spreminjate programe, preklopite na igralno konzolo in še več.


  PDF produktni list (445.07 KB)

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: LED TV sprejemnik Philips 65PUS7354/12 Performance (65", 4K UHD, P5, Android, Ambilight, Dolby Vision/Atmos)


  Custom magento captcha module from Outsource Online