+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  Profesionalni zaslon Philips BDL4270EL (42" Edge-lit LED, IPS, 24/7)

  Številka izdelka: 6615243-PC
  Predvajajte osupljive slike. Z elegantnim 106.73 cm (42-palčnim) profesionalnim LCD-zaslonom s tankim okvirjem lahko svoja oglasna sporočila predvajate s stilom. LCD-zaslon Full HD 1920x1080p. Izboljšana funkcija za povečavo podpira uporabo na sestavljenih zaslonih.

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 763,93 € Z DDV: 931,99 €
  Philips

  Opis

  Opis

  Povežite se z vašimi strankami 24/7

  Naj vaša promocijska in informativna sporočila oživijo z osupljivo jasnostjo slike serije E. Zasnovana za 24/7 delovanje. Sodobna, tanka in elegantna zasnova se popoloma prilega v vsako okolje. Z E-serijo lahko znižate stroške lastništva in povečate donosnost svoje naložbe.

  Optimirano za javno predvajanje

  • LED-tehnologija Full HD za vrhunsko sliko
  • Tehnologija IPS LED za natančne slike in barve
  • Zasnovan za 24/7 delovanje. 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

   

  Inovativne rešitve za različne signage aplikacije

  • Shranjevanje in predvajanje vsebine z notranjim pomnilnikom
  • Popolna preprosta rešitev SmartCMS
  • Vsebine povežite in upravljajte v oblaku s HTML5
  • S tehnologijo SmartPlayer lahko razporejate tisto, kar hočete, kadar hočete
  • Reža OPS

   

  Poskrbite zase, svoje poslovanje in občinstvo

  • Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo Failover
  • Klinična prednastavitev D-image za DICOM 14 sivinske slike
  • SmartPower za varčevanje z energijo

   

  Povečajte učinek vašega sporočila

  • Napredno umerjanje barv  Zasnovano za delovanje ves dan, vsak dan

  Ker poslovni svet nikoli ne spi, so Philipsovi zasloni za javno predvajanje zasnovani za delovanje ves dan in vsak dan. Vrhunske komponente zagotavljajo visoko kakovost, zato ste lahko prepričani, da bodo ti modeli delovali zanesljivo in neprekinjeno.

   

  Shranjevanje in predvajanje vsebin z notranjega pomnilnika

  Prenesite multimedijske vsebine na zaslon in jih takoj predvajajte. Delujoč v povezavi z notranjim brskalnikom, služi tudi kot predpomnilnik pri pretakanju spletnih vsebin. V primeru da mrežna povezava odpove, notranji pomnilnik ohranja vsebino s predvajanjem shranjene vsebine, kar pomeni, da se vaše multimedijske vsebine predvajajo, kljub prekinjeni mrežni povezavi.

   

  Vsebine povežite in upravljajte v oblaku s HTML5

  Vsebine povezujte in upravljajte v oblaku z nameščenim brskalnikom HTML5. Vsebine za predvajanje ustvarjajte v spletu in jih predvajajte z enim zaslonom ali prek celotnega omrežja. Vključite internetni kabel RJ45 za omrežno povezavo in zaslon povežite s posebnim naslovom URL in predvajajte vsebine v oblaku.

   

  Načrtujte predvajanje želene vsebine kadarkoli s predvajalnikom SmartPlayer

  Spremenite svoj USB v pravo stroškovno učinkovito napravo za digitalno predvajanje. Vsebino (video, zvok, slike) preprosto shranite na USB in ga priključite v zaslon. Ustvarite seznam predvajanja, načrtujte predvajanje vsebine v meniju zaslona ter uživajte v ustvarjenih seznamih kadarkoli in kjerkoli.

   

  Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo Failover

  Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena pri obsežnejših tržnih aplikacijah. Čeprav ni večje nevarnosti, da bi se vam pripetila izguba vsebine, nudi Failover neprekinjeno zaščito z revolucionarno tehnologijo, ki predvaja varnostno kopijo vsebine na zaslonu v primeru izpada predvajalnika. Failover se samodejno vklopi ob izpadu glavnega vira. Za zaščito morate samo nastaviti morate glavno vhodno povezavo in povezavo Failover.

   

  Reža OPS

  Reža OPS je zasnovana posebej za digitalne prikazovalnike in z njo je spreminjanje in nadgrajevanje predvajalnikov predstavnosti postalo povsem preprosto.  Predvajalnik enostavno priključite na zaslon in že boste pripravljeni. Standard OPS je združljiv tako s predvajalniki osnovnega, srednjega kot višjega razreda, kar vam dolgoročno omogoča nižje stroške.

   

  Klinična prednastavitev D-image

  D-slika je v pomoč pri pregledu in diagnosticiranju kliničnih slik z doslednim in natančnim prikazom zaslona. Da bi dosegli zanesljive klinične interpretacije so Philipsovi profesionalni zasloni tovarniško umerjeni tako, da zagotavljajo optimizirano predvajanje sivinskih slik.

   

  SmartPower

  Sistem lahko nadzira in prednastavi intenzivnost osvetlitve iz ozadja ter tako zmanjša porabo energije za do 50 %, kar pomeni bistveno nižje stroške.

   


  PDF produktni list (1.31 MB)

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: Profesionalni zaslon Philips BDL4270EL (42" Edge-lit LED, IPS, 24/7)


  Custom magento captcha module from Outsource Online