+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  LED monitor Philips 258B6QUEB Brilliance (25" IPS Quad HD, USB-C) B-line

  Številka izdelka: 6615300-PC
  Enostavna povezava USB-C in kristalno čiste slike zaslona IPS. Philipsov monitor serije B s priključkom USB-C omogoča enostaven priklop prenosnega računalnika prek enega kabla za hiter prenos podatkov in videa v kristalno jasen zaslon QHD IPS.

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 320,81 € Z DDV: 391,39 €
  Philips

  Opis

  Opis

  Poenostavite povezave

  z revolucionarnim priključkom USB-C

   

  Enostavna povezava USB-C in kristalno čiste slike zaslona IPS. Philipsov monitor serije B s priključkom USB-C omogoča enostaven priklop prenosnega računalnika prek enega kabla za hiter prenos podatkov in videa v kristalno jasen zaslon QHD IPS pa tudi menjavo prenosnih računalnikov.

  Zasnovano za ljudi

  • Vse povezave prek enega kabla USB-C
  • Privlačna zasnova s steklom od roba do roba in ozkim robom
  • SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve


  Odlična učinkovitost

  • Kristalno čiste slike Quad HD z 2560 x 1440 slikovnimi pikami
  • Tehnologija IPS za popolne barve in širok zorni kot


  Preprosta uporaba

  • Manjša utrujenosti oči s tehnologijo brez migetanja
  • Prednastavitve SmartImage za enostavno optimiranje nastavitev slike
  • Vgrajeni stereo zvočniki za večpredstavnostne vsebine

   


  Vse povezave preko enega kabla USB-C


  Novi kabel USB 3.1 tipa C s tankim dvostranskim priključkom omogoča enostavno priključitev z enim kablom. Povezava USB 3.1 prinaša 20-krat višje hitrosti od povezave USB 2.0, zato lahko film v ločljivosti 4K prenesete v manj kot 60 sekundah. Vse zunanje enote lahko z enim kablom enostavno povežete z monitorjem, pri čemer je kabel povezan s prenosnim računalnikom,  z monitorjem pa je povezan tudi video izhod visoke ločljivosti osebnega računalnika. Poleg tega lahko s povezavo USB-C prenosni računalnik napajate in polnite prek monitorja, zato ne potrebujete dodatnih kablov. Vse povezave lahko opravite prek enega kabla.

   

  Privlačna zasnova od roba do roba in ozkim robom

  Novi zasloni Philips imajo izjemno ozke robove, ki odpravljajo ovire in zagotavlja največjo velikost slike. Zaslon z izjemno ozkim robom je primeren predvsem za uporabo več zaslonov, igranje iger, grafično oblikovanje in profesionalne aplikacije, saj vam daje občutek, kot bi pri tem uporabljali samo en zaslon.

   

  SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase je podstavek za monitor, ki nudi ergonomsko udobje ob prikazovanju in omogoča upravljanje s kabli. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu; upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.

   

  Tehnologija IPS za popolne barve in širok zorni kot

  Zasloni IPS uporabljajo tehnologijo za izjemno širok, 178-stopinjski kot gledanja, tako da je prikaz viden iz skoraj vseh kotov, tudi v načinu vrtenja za 90 stopinj! Za razliko od standardnih zaslonov TN so slike na zaslonih IPS neverjetno ostre in živih barv, zato so ti zasloni idealni ne samo za fotografije, filme in brskanje po spletu, temveč tudi za profesionalno uporabo, pri kateri so pomembne natančne barve in nespremenljiva svetlost. 

   

  Kristalno čiste slike Quad HD z 2560x1440 slikovnimi pikami

  Najnovejši zasloni Philips predvajajo kristalno čiste slike Quad HD z 2560 x 1440 ali 2560 x 1080 slikovnimi pikami. Imajo visokozmogljive plošče z visoko gostoto slikovnih pik, podporo za širokopasovne vire, kot so DisplayPort, HDMI, Dual Link DVI, zato predvajajo neverjetno pristne slike in grafiko. Če ste profesionalec in zahtevate podrobne informacije za rešitve CAD-CAM, uporabljate 3D-grafične aplikacije ali finančni strokovnjak, ki uporablja zahtevne preglednice, vam zasloni Philips vedno predvajajo kristalno čiste slike.


  PDF produktni list (3.95 MB)

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: LED monitor Philips 258B6QUEB Brilliance (25" IPS Quad HD, USB-C) B-line


  Custom magento captcha module from Outsource Online