+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Checkout

  LED TV sprejemnik Philips 75PUS8303/12 (75" Nano LED, 4K UHD, P5, Android, Ambilight 3)

  Article number: 6528816-PC
  Diagonala zaslona: 75"(189 cm), Ločljivost: 3840 x 2160, Izjemna velikost. Zasnova, ki vzbuja pozornost. Izjemno tanek televizor 4K s sistemom Android TV, 3-stranska funkcija Ambilight, Indeks kakovosti slike 2800, HDR premium WCG 90 %, Tehnologija P5 Perfect Picture, IPS Nano Color za bogate barve, Micro Dimming Pro, Google Assistant, Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips, DTS HD Premium Sound, Tehnologija Triple Ring.

  Availability: In stock

  Excl. Tax: €1,750.16 Incl. Tax: €2,135.20
  Philips

  Description

  Details

  Izjemno tanek LED-televizor 4K UHD z Android TV

  s 3-stransko funkcijo Ambilight


  Doživite vsak prizor s Philipsovim 75-palčnim televizorjem s tehnologijo NanoLED. Uživajte v živahnih in naravnih barvah, ostri sliki 4K UHD in osvetlitvi Ambilight. Ne glede na to, ali predvajate filme ali igrate igre, vam ta pametni televizor prinaša pravo izkušnjo velikega zaslona.


  Izjemna velikost. Zasnova, ki vzbuja pozornost.

  • Izredno tanek zaslon z elegantnim stojalom
  • Ambilight. Doživite čustva tudi za zaslonom.
  • Širok barvni spekter. Več barv. Živahnejša slika.

   

  Neverjetni trenutki

  • IPS Nano Color. Bogate barve. Ne glede na to, kje sedite.
  • Procesor slike Philips P5. Vedno popolnost, ne glede na vir.
  • HDR Premium. Izboljšane barve, globina in dimenzije
  • Micro Dimming Pro. Inteligenten kontrast za dinamične prizore.

   

  Android TV – vsa vaša najljubša vsebina

  • Vgrajen Pomočnik Google. Vsebina in še več na vaš ukaz
  • Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips. Še več navdušenosti.

   

  Televizor je tanek, vendar prinaša bogat zvok.

  • Tehnologija Philips Triple Ring. Več prostora za zvok
  • DTS HD Premium Sound. Globoki nizki toni in kristalno jasni dialogi

   


  Procesor slike Philips P5. Vedno popolnost, ne glede na vir.

  Philipsova tehnologija P5 Perfect Picture zagotavlja sliko, ki je tako briljantna kot vaša priljubljena vsebina. Podrobnosti so opazno poglobljene. Barve so živahne, kožni odtenki imajo naravni videz. Kontrast je tako oster, da boste čutili vsako podrobnost. Gibanje pa je tako tekoče, da nikoli ne boste izgubili pogleda z žoge, ne glede na hitrost igre.


  HDR Premium. Izboljšane barve, globina in dimenzije

  High Dynamic Range Premium je nov video standard. Z izboljšanim načinom uporabe barv in kontrasta omogoča povsem novo domače razvedrilo. Privoščite si užitke z izvirno bogatimi in pristnimi slikami, ki natančno odražajo režiserjev namen. In rezultat? Izjemno osvetljeni poudarki, bogatejši kontrast in barve ter živahne podrobnosti, kot jih niste še videli.


  Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips. Še več navdušenosti.

  Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips nudita več kot običajen televizor. V spletu vam je na voljo brezkončen nabor filmov, televizijskih vsebin, glasbe, aplikacij in iger. Še več navdušenosti.


  Ambilight. Doživite čustva tudi za zaslonom.

  Z osvetlitvijo Philips Ambilight filmi in igrice postanejo pristnejši. Glasba dobi svetlobno predstavo. Vaš zaslon se vam bo poleg tega zdel večji kot v resnici. Inteligentne sijalke LED okrog robov televizorja projicirajo barve zaslona na stene in v prostor v realnem času. Ambientalna osvetlitev je vedno popolno prilagojena. Še en razlog, da vas vaš televizor navdušuje.


  Izredno tanek zaslon z elegantnim stojalom

  Približajte si svet, doživite vsako podrobnost na še večjem Philipsovem televizorju, katerega izredno tanek zaslon z elegantnimi stojali ni samo funkcionalnost, temveč za vas ustvarja osupljivo doživetje pri gledanju.


  IPS Nano Color. Bogate barve. Ne glede na to, kje sedite.

  Če načrtujete filmski večer, ogled finalne tekme ali igranje iger, se lahko pri tehnologiji IPS Nano Color zanesete na živahne barve in širok kot gledanja. Nanodelci enotne velikosti absorbirajo odvečno svetlobo, ki jo ustvarja zaslon. Rdeči odtenki ostanejo rdeči, zeleni travniki so res zeleni in modra je vedno modra, pa čeprav gledate televizor pod kotom do 60 stopinj.


  Vgrajen Pomočnik Google. Vsebina in še več na vaš ukaz

  Televizor Philips Android TV upravljajte z glasom. Želite igrati igre, gledati Netflix ali poiskati vsebino in aplikacije v Trgovini Google Play? Povejte to svojemu televizorju. Z ukazi lahko upravljate vse pametne domače naprave, ki so združljive s Pomočnikom Google, kot je zatemnitev luči ali nastavitev termostata za filmski večer. Ne da bi vstali s kavča.


  Tehnologija Philips Triple Ring. Več prostora za zvok

  Izboljšana Philipsova tehnologija Triple Ring omogoča še več gibanja zvočnikov v globokotoncih. Več gibanja pa pomeni tudi več moči. Tako boste tudi pri Philipsovih televizorjih s tanko zasnovo uživali v veliko bolj mogočnem zvoku.


  DTS HD Premium Sound. Globoki nizki toni in kristalno jasni dialogi

  DTS HD Premium Suite zagotavlja vrhunsko zvočno obdelavo za kakovostnejši zvok iz zvočnikov. Uživali boste v čistosti izvirne vsebine in pristnem zvoku, globokih nizkih tonih in kristalno jasnih dialogih brez nihanja, rezanja in popačenja.


  Širok barvni spekter. Več barv. Živahnejša slika.

  Wide Color Gamut poveča standardni barvni spekter z 72 % na 90–99 %, s čimer so barve živahnejše in še lepše. Zelena, modra in rdeča barva imajo maksimalne odtenke, razširjena reprodukcija barv, ki jo omogoča televizor 4K Ultra HD, pa je bližje digitalnemu kinu kot kadar koli prej.


  Micro Dimming Pro. Inteligenten kontrast za dinamične prizore.

  Micro Dimming Pro optimira kontrast televizorja glede na osvetlitev prostora. V kombinaciji s posebno programsko opremo, ki analizira sliko na 6400 različnih delih, podnevi ali ponoči uživate v neverjetnem kontrastu in kakovosti slike za resnično pristno doživetje pri gledanju.

   


  PDF produktni list (536 KB)

  Tags

  Tags

  Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  Reviews

  Write Your Own Review

  You're reviewing: LED TV sprejemnik Philips 75PUS8303/12 (75" Nano LED, 4K UHD, P5, Android, Ambilight 3)


  Custom magento captcha module from Outsource Online