+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Checkout

  Brezprekinitveni napajalnik UPS FSP EP850 »Line Interactive«

  Article number: 1215110-PC
  Brezprekinitveni napajalnik UPS FSP EP850 ponuja kapaciteto 850 VA (480W) in zahvaljujoč line-interaktivni tehnologiji z avtomatsko napetostno regulacijo (AVR) in sinusno obliko izhodne napetosti učinkovito ščiti
  priključene občutljive porabnike.

  Availability: In stock

  Excl. Tax: €80.66 Incl. Tax: €98.41
  FSP

  Description

  Details

  FSP line-interaktivne UPS naprave za nemoteno napajanje iz serije EP so namenjene za zanesljivo zaščito porabnikov pred nenadnimi nevarnimi napakami v napajanju (izpadi, prenapetostmi in interferencami), ki lahko poškodujejo vaše osebne računalnike in podatke v njih.

  Brezprekinitveni napajalnik UPS FSP EP850 ponuja kapaciteto 850 VA (480 W) in je izdelan v Line-interaktivni tehnologiji, kar omogoča kakovostno zaščito pred prekinitvami v oskrbi z električno energijo. Ponaša se s sinusno obliko izhodne napetosti in je primeren za napajanje kritičnih porabnikov v normalnih pogojih.

  »Line Interactive« tehnologija pomeni, da so med normalnim delovanjem porabniki napajani iz omrežja, medtem ko UPS naprava korigira vhodna napetostna nihanja in s tem zagotavlja napetostno stabilno izhodno napetost, brez prehoda na baterijski način dela. Energijo, shranjeno v baterijah, uporabi le v primeru večjih odstopanj ali popolnih izpadov. Te naprave so še posebej primerne za področja s pogostimi nihanji napetosti.

  Stabilizacija izhodne napetosti s samodejno regulacijo (dvigom ali spustom) glede na vhodno napetost (AVR) zagotavlja priključenim porabnikom višjo stopnjo zaščite in ponuja izredno široko vhodno napetostno okno, kar podaljšuje življenjsko dobo akumulatorja. Enota AVR s stabilizacijo napetosti znotraj UPS zmanjšuje število potrebnih preklopov iz mreže na akumulatorje in zagotavlja napajalno napetost znotraj idealnih meja računalnikov in pomembne računalniške opreme.

  Sinusna oblika izhodne napetosti zagotavlja skladnost z vsemi porabniki informacijske tehnologije, vključujoč tudi najzahtevnejše enote s fazno zamaknjenim vhodom (npr. grafične postaje, profesionalni strežniki, ipd.). Poleg zaščite napajanja nudi tudi zaščito telefonske linije (RJ-11) in opcijsko upravljanje preko RS-232 in USB komunikacijskega vmesnika. UPS enote iz serije EP so primerne za zaščito in napajanje osebnih računalnikov, delovnih postaj, strežnikov, omrežne infrastrukture, ipd.

  • Izvrstna mikroprocesorska kontrola
  • Zagotavlja visoko zanesljivost
  • Samodejna regulacija napetosti (AVR)
  • Avtomatičen izklop UPS naprave, če na izhodu ni bremena
  • Avtomatičen vklop UPS naprave pri vrnitvi omrežnega napajanja
  • Simuliran sinusni val na izhodnih vtičnicah
  • Polnjenje akumulatorja tudi če je UPS naprava izklopljena
  • Možnost vklopa in delovanja na akumulatorju brez omrežnega napajanja
  • Opcijski USB/RS-232 komunikacijski vmesnik
  • Zaščita telefonske linije (RJ-11)
  • Kompaktna oblika

  Tags

  Tags

  Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  Reviews

  Write Your Own Review

  You're reviewing: Brezprekinitveni napajalnik UPS FSP EP850 »Line Interactive«


  Custom magento captcha module from Outsource Online