+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  Brezprekinitveni napajalnik UPS FSP iFP 800 »Line Interactive«

  Številka izdelka: 1215136-PC
  Brezprekinitveni napajalnik UPS FSP iFP 800 ponuja kapaciteto 800 VA (480 W) in zahvaljujoč line-interaktivni tehnologiji z avtomatsko napetostno regulacijo (AVR) in sinusno obliko izhodne napetosti učinkovito ščiti priključene občutljive porabnike.

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 87,00 € Z DDV: 106,14 €
  FSP

  Opis

  Opis

  FSP line-interaktivne UPS naprave za nemoteno napajanje iz serije FP so namenjene za zanesljivo zaščito porabnikov pred nenadnimi nevarnimi napakami v napajanju (izpadi, prenapetostmi in interferencami), ki lahko poškodujejo vaše osebne računalnike in podatke v njih.

  Brezprekinitveni napajalnik UPS FSP iFP 800 ponuja kapaciteto 800 VA (480 W) in je izdelan v Line-interaktivni tehnologiji, kar omogoča kakovostno zaščito pred prekinitvami v oskrbi z električno energijo. Ponaša se s sinusno obliko izhodne napetosti in je primeren za napajanje kritičnih porabnikov v normalnih pogojih.

  »Line Interactive« tehnologija pomeni, da so med normalnim delovanjem porabniki napajani iz omrežja, medtem ko UPS naprava korigira vhodna napetostna nihanja in s tem zagotavlja napetostno stabilno izhodno napetost, brez prehoda na baterijski način dela. Energijo, shranjeno v baterijah, uporabi le v primeru večjih odstopanj ali popolnih izpadov. Te naprave so še posebej primerne za področja s pogostimi nihanji napetosti.

  Sinusna oblika izhodne napetosti zagotavlja skladnost z vsemi porabniki informacijske tehnologije, vključujoč tudi najzahtevnejše enote s fazno zamaknjenim vhodom (npr. grafične postaje, profesionalni strežniki, ipd.). Poleg zaščite napajanja nudi tudi zaščito telefonske linije (RJ-11) in USB komunikacijskega vmesnika. UPS enote iz serije iFP so primerne za zaščito in napajanje osebnih računalnikov, delovnih postaj, strežnikov, omrežne infrastrukture, ipd.

  • Izvrstna mikroprocesorska kontrola
  • Zagotavlja visoko zanesljivost
  • Samodejna regulacija napetosti (AVR)
  • Avtomatičen izklop UPS naprave, če na izhodu ni bremena
  • Avtomatičen vklop UPS naprave pri vrnitvi omrežnega napajanja
  • Simuliran sinusni val na izhodnih vtičnicah
  • Polnjenje akumulatorja tudi če je UPS naprava izklopljena
  • Možnost vklopa in delovanja na akumulatorju brez omrežnega napajanja
  • USB komunikacijski vmesnik
  • Zaščita telefonske linije (RJ-11)
  • Kompaktna oblika

  PDF produktni list (146.28 KB)

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: Brezprekinitveni napajalnik UPS FSP iFP 800 »Line Interactive«


  Custom magento captcha module from Outsource Online