Kodralnik

Gotovo se strinjate, da ni nikoli dovolj časa in želimo biti urejeni. Zraven obleke, ličil gotovo sodijo urejeni lasje. Predstavila bom kodralnik za lase. Imam dolge lase zaradi tega sem se poigrala in si en teden delala aktivno različne frizure. Priznam, da so bili začetki nerodni ker nisem imela dovolj prakse. Vaja dela mojstra, J.

 

Kodralnik ima nastavljiv čas zavijanja las, jih zavija v levo ali desno. Nastavite lahko temperaturo (3 stopnje). Lasje morajo biti čisti (brez gelov ali laka), suhi. V režo kodralnika vstavimo vsak pramen las posebej, kodralnik stisnemo (kot pinceto) in počakamo da zapiska. Tako, koder je končan. Kodralnik odpremo in koder je popoln. Po končanem kodranju lahko uporabite lak za lase – nikoli prej saj si lahko zapackate grelno glavo na kodralniku.

 

To je pa vse kar morate vedeti. Ostalo je odvisno od vaših las. Tanjši lasje se navijajo manj časa, debelejši več. Od tega je tudi odvisno koliko časa vam drži obliko. Za navijanje las porabim približno 15 minut. Danes si ne predstavljam brez kodralnika. Manj uporabljam frizerske storitve, saj si sama na hitro uredim svoje lase. Učinek pa je takšen kot bi bila že ob 6:00 zjutraj pri osebnem frizerju.

 

Tako kot oblačila, ličila menjam sedaj tudi frizuro. Sem boj samozavestna, in zapravim manj denarja.

 

Lep pozdrav, Špela

 

Kodralnik