+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  Avto predvajalnik z monitorjem 9'' (črna) SK-998DVD

  Številka izdelka: 693     Koda: SK-998DVD crna
  Predvajalnik multimedija, digitalni zaslon 9'' (22,86 cm) 800x480, gumbi na dotik, hitra vgradnja ali prostostoječi, 12V DC, DVD, USB, SD, IR (za brezžične slušalke), FM (oddajnik), vgrajeni zvočniki, 32 bitne igrice, igralna konzola

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 110,00 € Z DDV: 134,20 €

  Opis

  Opis

  Avto predvajalnik z monitorjem 9'' SK-998DVD

  Zelo uporaben in praktičen predvajalnik za vozila kakor tudi v stanovanju. Dolga vožnja gotovo utruja sopotnike, vaše otroke. Poskrbite, da bodo vaši najdražji sproščeni in ob prijetnem vzdušjem potovali z vami.

  Vgradite ga lahko v 5 minutah na obstoječ vzglavnik avto sedeža in priključite na napajanje 12V DC. Pred nakupom preverite razdaljo nosilcev vzglavnika - predvajalnik je prilagojen za razdaljo od 11.5 cm do 19 cm, debelina ni pomembna. V primeru, da imate razdaljo večjo ali manjšo vam lahko pripravimo nosilec z ustrezno dolžino. Prav tako ga lahko hitro snamete in uporabljate v stanovanju z ustreznim napajalnikom 220-12V (ni priložen). Je vsestransko uporaben.

  Ima LCD digitalni zaslon velikosti 9'' (22,86 cm) 800x480, upravljate ga z gumbi na dotik (indukcijske tipke) ali z "multi" igralno konzolo. Zvok predvajate preko FM oddajnika v vaš avto radio, uporabite brezžične slušalke ali pa uporabite vgrajene zvočnike. Glasbo, video, tekstovne datoteke, 32 bitne igrice predvajate preko medijev: DVD, USB, SD.

  V primeru, da je vaš otrok še majhen in je zaslon previsoko lahko predvajalnik obrnete na glavo in uporabite funkcijo obračanje slike.

  V kompletu:

  • Predvajalnik • Igralna konzola-daljinski upravljavec + baterije, tipke se svetijo v temi
  • Priključni kabel za napajanje 12 V DC, Avdio in Video IN RCA priključek
  • Priključni kabel za povezavo drugega predvajalnika, delujeta oba enako, uporabno tudi za igrice kjer igrajo dve ali več oseb
  • Priključni kabel 3,5 jack izhod RCA - Video, Avdio R-L
  • Garancija 12 mesecev

   

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: Avto predvajalnik z monitorjem 9'' (črna) SK-998DVD


  Custom magento captcha module from Outsource Online


   
  Lep pozdrav, veseli smo vas.
  Lahko pomagamo?
  Nič ne škodi, če veste kakšno stvar več. Naročite se na brezplačne E-novice.