+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  Prenosni MP3/MP4 predvajalnik Philips GoGear ViBE SA4VBE08KF (8GB)

  Številka izdelka: 6510648-PC
  Kapaciteta: 8 GB NAND Flash, 4.6 cm LCD zaslon (160x128), Predvaja: MP3, WAV, WMA, FLAC, APE, JPEG in BMP, FullSound, SafeSound, RDS FM radio, Brskanje po mapah, USB 2.0 priključek, Philips Songbird, 7digital in Audible podpora, Do 20 ur predvajanja glasbe

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 55,08 € Z DDV: 67,20 €
  Philips

  Opis

  Opis

  Začutite ritme osupljivega zvoka

  Predvajalnik MP4 GoGEAR Vibe živahnih barv vsebuje tehnologijo FullSound, ki oživi glasbo in videoposnetke, ter funkcijo Philips Songbird za sinhronizacijo glasbe in izjemno razvedrilo. SafeSound varuje sluh, FastCharge pa zagotavlja hitro polnjenje.

  FullSound

  Philipsova inovativna tehnologija FullSound natančno obnovi zvočne podrobnosti stisnjene glasbe MP3 ter jo močno obogati in izboljša, zato lahko izkusite kakovost kot pri glasbi s CD-ja – popolnoma brez popačenj. Tehnologija FullSound temelji na algoritmu naknadne obdelave zvoka in združuje Philipsovo priznano strokovno znanje na področju reprodukcije glasbe ter zmogljivost digitalne obdelave signala (DSP) zadnje generacije. Rezultat tega so izrazitejši in močnejši nizki toni, okrepljeni vokal, večja jasnost glasbil in bogate podrobnosti. Uživajte v pristni stisnjeni glasbi MP3, ob kateri vas bodo zasrbele pete.

  SafeSound

  Zdaj se lahko popolnoma prepustite užitkom glasbe brez skrbi za poškodbe sluha. Philipsova tehnologija SafeSound nenehno analizira nivo glasnosti Philipsovega predvajalnika MP3 GoGear in vas opozori, če je glasnost in izpostavljenost predvajanju lahko trajno škodljiva za vaš sluh. Glasnost lahko sami zmanjšate ali pa prepustite tehnologiji SafeSound, da samodejno regulira glasnost in se tako izognete brskanju po nastavitvah. Tehnologija SafeSound omogoča tudi dnevne in tedenske preglede izpostavitve vašega sluha glasnosti, da lahko bolje nadzirate zdravje svojega sluha.

  4,6 cm (1,8") barvni zaslon

  4,6 cm (1,8-palčni) barvni zaslon omogoča preprosto pomikanje po meniju in brskanje po glasbenih datotekah v vašem predvajalniku GoGEAR.

  20 ur glasbe ali 4 ure videa


  Philips vam ponuja neomejeno zabavo. Predvajalnik MP4 GoGEAR ima vgrajeno kompaktno akumulatorsko baterijo, ki omogoča dolgotrajno napajanje. Z enim polnjenjem lahko uživajte v predvajanju do 20 ur glasbe ali 4 ur videa. Priključite napajalni kabel in ponovno napolnite predvajalnik. Popolnoma preprosto.

  Philips Songbird

  Philips Songbird je preprost program, ki je priložen predvajalniku GoGear in omogoča iskanje in predvajanje vse vaše predstavnosti ter njeno sinhronizacijo s predvajalnikom Philips GoGear. Njegove intuitivne in zmogljive funkcije upravljanja glasbe omogočajo odkrivanje novih izvajalcev in glasbenih slogov neposredno v programu prek glasbenih in predstavnostnih trgovin, storitev in spletnih mest. Predvajajte svojo knjižnico in predstavnost iz interneta in jo preprosto sinhronizirajte iz računalnika v predvajalnik Philips GoGear.

  LikeMusic


  S funkcijo LikeMusic lahko samo z enim klikom uživate v še več priljubljenih skladbah. Ni vam treba urejati svoje glasbene knjižnice ali čakati na prijetno presenečenje. LikeMusic je Philipsov patentiran algoritem, ki analizira skladbe v vaši knjižnici in išče podobne glasbene značilnosti. S temi značilnostmi funkcija LikeMusic ustvari kratke sezname predvajanja s skladbami, ki se odlično ujemajo. Kliknite skladbo, ki vam je všeč, izberite ikono LikeMusic in že se bo prikazal seznam predvajanja. Poimenujte ga in uživajte ob poslušanju ali ponovno odkrijte skladbe na vašem računalniku ali predvajalniku GoGear.

  Radio FM s funkcijo RDS in 30 prednastavitvami


  Radio FM s funkcijo RDS in 30 prednastavitvami za več glasbenih možnosti.

  Mehka in gladka zasnova


  Mehka in gladka zasnova za udobno in enostavno uporabo.

  PDF prospekt (2 MB)

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: Prenosni MP3/MP4 predvajalnik Philips GoGear ViBE SA4VBE08KF (8GB)


  Custom magento captcha module from Outsource Online


   
  Lep pozdrav, veseli smo vas.
  Lahko pomagamo?
  Nič ne škodi, če veste kakšno stvar več. Naročite se na brezplačne E-novice.