+386 5 672 21 77 +386 41 422 461
Zaključek nakupa

  AOC namizna roka za dva monitorja AD110D0 (12-27")

  Številka izdelka: 5400618-PC
  AOC namizni nosilec/roka za dva monitorja AD110D0 je izdelan iz vzdržljivega aluminija. Je izjemno prilagodljiv in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Na roko lahko namestite dva LCD monitorja do velikosti diagonale 68 cm (27"). Odlična izbira za uporabnike, ki delajo na dveh monitorjih in uporabljajo t.i. Dual-Display funkcijo.

  Razpoložljivost: Na zalogi

  Brez DDV: 79,31 € Z DDV: 96,76 €
  AOC

  Opis

  Opis

  Za uporabnike, ki si želijo maksimalno prilagodljivost in popolnoma ergonomske delovne prostore, je AOC razvil enojne in dvojne nosilne roke za monitorje. Oba tipa omogočata natančno prilagoditev položaja monitorjev in s tem odpirata nove možnosti sodelovanja. Roke za monitorje so opremljene s snemljivimi pokrovi, tako da se lahko kabli napeljejo znotraj roke, s čimer se še dodatno zmanjša nered.

  Dvojna monitorska roka AOC AD110D0 je idealna rešitev za več-zaslonsko postavitev in je namenjena namestitvi dveh monitorjev velikosti od 12" - 27" in teže 2 - 9 kg. AD110 se lahko nastavi po višini v območju do 230 mm in se lahko raztegne naprej/nazaj v širokem območju od 100 mm do 520 mm. Omogoča tudi širok razpon nagiba v razmerju -65°/+ 90°, območje vrtenja do 180° in območje 360° na točki vrtenja vsakega monitorja.

  AOC prilagodljive nosilne roke za monitorje lahko služijo različnim namenom. Urednik revije ali časopisa, bi na primer želel zavrteti monitor v pokončni način, da bi natančno videl, kako bo besedilo izgledalo v tiskani verziji. Prav tako bodo preprosto preklapljanje med tema dvema načinoma cenili tudi programerji.

  Za izboljšano ergonomijo in boljšo držo uporabnikov, se AOC nosilne roke zaradi vgrajenih plinskih vzmeti lahko brez napora nastavi v katerikoli mogoč položaj, tako da je monitor vedno v višini oči. V skupnem delovnem okolju lahko vsak uporabnik preprosto prilagodi globino, višino ali nagib monitorja svojim individualnim željam. So tudi odličen pripomoček za sodelovanje, saj lahko uporabniki zasukajo monitor tako, da tudi sosednji sodelavci vidijo vsebino na zaslonu.

  Značke izdelka

  Značke izdelka

  Uporabite presledke za ločevanje oznak. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

  Mnenja

  Napišite svoje mnenje

  Mnenje pišete za: AOC namizna roka za dva monitorja AD110D0 (12-27")


  Custom magento captcha module from Outsource Online